Nyheder-billede:
AltanLiv flytter fra A-HUSET
Nyheder-Overskrift:
AltanLiv flytter fra A-HUSET
Nyheder-Dato:
18-06-2018
Nyheder Introtekst:
Du skal nu besøge TorveHallerne i stedet for A-HUSET, når du vil se på altanmøbler
Nyheder-tekst:

AltanLiv flytter hjemmefra

Igennem de sidste par år, har Altanliv.dk ”boet” i vores showroom på Gl. Kongevej 17-19 i København. Her har det været muligt at se og købe et udvalg af det fulde sortiment fra altanliv.dk, ligesom der har været en medarbejder med specialviden omkring altanmøblerne. 

Nu er AltanLiv imidlertid flyttet hjemmefra og vil fremover være at finde i TorveHallerne ved Israels Plads i stedet. Her har AltanLiv fået en stadeplads og har nu åbent hver dag – også i weekenderne. 

Flytningen betyder selvfølgelig, at det ikke længere vil være muligt at købe altantilbehør i A-HUSET på Gl. Kongevej. Her vil dog stadig være udstillede og indrettede altaner, ligesom vi, Altan.dk, fortsat vil have showroom i lokalerne, hvor du også fremover kan møde en altansælger. 

Torvehallerne

Fokus på CSR og det gode liv

Altan.dk og AltanLiv skilles dog alligevel ikke helt for, som mange sikkert ved, udfører vi en masse støttearbejde rundt omkring i verden (CSR) og det vil vi gerne fortælle mere om. For tiden er der ekstra fokus på vores store projekt i Nicaragua, som vi kalder for Iværksætterskolen. Her er vi ved at opbygge en skole/platform, hvor de lokale kan komme og opnå kompetencer til selv at skabe deres egne små virksomheder, eller innovere på deres nuværende. 

Der findes for eksempel en masse kaffebønder i området, som vi gerne vil hjælpe med at udvikle et endnu bedre produkt, med viden hjemmefra i forhold til dyrkning, bæredygtig gødning, økologi osv.. Dette kan vi, i sagens natur, ikke selv hjælpe bønderne med – vi er jo et altanfirma. Derfor allierer vi os med forskellige partnere, som har de rette kompetencer. 

Optimering af kaffeproduktion er blot ét eksempel på nogle af de projekter, der vil blive løbet i gang på Iværksætterskolen og som allerede eksisterer. 

Dette og meget mere vedrørende vores store CSR arbejde, vil vi gerne udbrede kendskabet til. Derfor dedikerer vi en del af stadepladsen i TorveHallerne til at fortælle om dette. Faktisk er vi så heldige, at vores ejer og helt store ildsjæl omkring CSR arbejdet vil være at finde i staden hver onsdag. Her vil Peter fortælle om vores forskellige CSR initiativer, samt hans egne rejser til vores projekter i bl.a. Nicaragua, Zambia, Congo osv.. 

Vi kalder denne konstellation for Det Gode Liv. For det der kan give os herhjemme et lidt bedre liv, er direkte med til at bidrage til, at nogle mennesker mange tusinde km. væk ligeledes kan få et lidt bedre liv. For os herhjemme kan det være en ny altan, et lækkert møbelsæt eller en parasol til at skygge for solen. For kaffebonden er det gode liv at få lidt mere for sin kaffe, så han kan skabe en bedre tilværelse for sin familie. Det handler om perspektiv og kontekst og det vil vi gerne vise i vores nye stadeplads på i TorveHallerne. 

Fri fragt på alt! 

Når du alligevel er på shoppetur i TorveHallerne, er det ikke sjovt at skulle slæbe rundt på en altanparasol eller -bord. Vi har derfor besluttet at vi giver fri fragt på alt hvad der bliver købt i vores stadeplads i TorveHallerne. Du bestiller således dine møbler hos vores medarbejder i stadepladsen, hvorefter dine varer vil blive sendt til din adresse den førstkommende onsdag. 


Se mere på altan-liv.dk

Vi glæder os til at se dig. 


Åbningstider:

Mandag-torsdag 10-19

Fredag: 10-20

Lørdag: 10-18

Søndag: 11-17


I finder os her (klik på kortet og find vej): 


showroomplacering

footer-logo-small_new.png
.

Hovedkontor

Altan.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 70 20 18
info@altan.dk

Kontor vest

Altan.dk
M. P. Bruuns Gade  43
8000 Aarhus C


70 70 20 18

info@altan.dk

Showroom

København
Gammel Kongevej 19
1610 København V

Aarhus
M. P. Bruuns Gade 43
8000 Aarhus C

Følg altan.dk

Følg altan.dk på Facebook  Følg Altan.dk på LinkedIn  Følg Altan.dk på Instagram

© Altan.dk

Vil du have en uforpligtende snak?
Lad os kontakte dig