Nyheder-billede:
A-HUSET; Danmarks første altan- og elevator inspirationshus
Nyheder-Overskrift:
A-HUSET; Danmarks første altan- og elevator inspirationshus
Nyheder-Dato:
16-02-2015
Nyheder Introtekst:
Altan.dk og vores søsterselskab Alevator.dk har sammen skabt inspirationshuset, A-HUSET. I A-HUSET kan du få inspiration til din kommende altan og prøve en "bagtrappeelevator" - og selvfølgelig få kyndig vejledning til kommende projekter.
Nyheder-tekst:

2015 blev året hvor Altan.dk kunne præsentere endnu en spændende nyhed, som forhåbentlig vil gøre det endnu nemmere for dig at beslutte hvilken altan der passer bedst til din forening. Med A-HUSET har vi skabt et inspirationshus, hvor du kan få et præcis førstehåndsindtryk af, hvordan din kommende altan kan se ud, hvor meget de ekstra kvadratmeter egentlig giver, hvilket tilbehør du ønsker og selvfølgelig få kyndig vejledning af vores dygtige konsulenter.


Men A-HUSET er mere end blot altaner. Vores søsterselskab Alevator.dk er nemlig også en del af inspirationshuset og de giver dig mulighed for at afprøve den helt unikke bagtrappeelevator, der, som navnet antyder, bliver indbygget i bagtrappe i stedet for selve trappeen.


Du vil kunne læse meget mere om Alevator.dk og de andre elevatortyper, hvis du klikker her. 


Hvis denne korte tekst har vækket din interesse for A-HUSET, men du stadig tænker at du måske bor lidt langt væk fra Gl. Kongevej 17 i København, eller bare er i tvivl om hvorvidt det er noget for dig, kan du tage en virtuel rundtur ved at klikke her. Her kan du klikke dig rundt i hele A-HUSET og samtidig tage et nærmere kig på vores tilstødende altancafé, hvor du tilmed kan nyde en kop kaffe og / eller lækker håndmad, på en af vores altaner og lade dig inspirere yderligere. 


OBS. A-HUSET er bemandet mandag til torsdag fra 10 til 16. Ved henvendelser unden for disse tidspunkter henviser vi til Café Altanen som ligger lige ved siden af.

footer-logo-small_new.png
.

Hovedkontor

Altan.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 70 20 18
info@altan.dk

Kontor vest

Altan.dk
M. P. Bruuns Gade  43
8000 Aarhus C


70 70 20 18

info@altan.dk

Showroom

København
Gammel Kongevej 19
1610 København V

Aarhus
M. P. Bruuns Gade 43
8000 Aarhus C

Følg altan.dk

Følg altan.dk på Facebook  Følg Altan.dk på LinkedIn  Følg Altan.dk på Instagram

© Altan.dk

Vil du have en uforpligtende snak?
Lad os kontakte dig