Nyheder-billede:
Nyheder-Overskrift:
"Danmarks største gårdfest" blev kæmpe succes
Nyheder-Dato:
24-08-2015
Nyheder Introtekst:
Lørdag den 22/8 afholdt Altan.dk gårdfest for Oasen på Østerbro. Det blev en fantastisk dag med højt humør, hvilket der blandt andet er kommet nogle gode stemningsbilleder ud af. Læs mere og se billederne herunder!
Nyheder-tekst:

Onsdag den 1. juli iværksatte Altan.dk en konkurrence på vores facebookside Altan-liv. Her udloddede vi "Danmarks Største Gårdfest", til en baggård et sted, i en by, i Danmark. Fem finalister blev trukket fra henholdsvis Aarhus, Odense og København og vinderen blev Oasen på Classensgade på Østerbro i København. 


Lørdag den 22. august kulminerede to ugers forberedelse med en helt igennem fantastisk gårdfest. Der blev festet igennem til langt ud på natten, efter børnene var blevet lagt i seng - høje på slush-ice, stegt pattegris og, ikke mindst, den underholdende klovn fra Cirkus Big. De voksne kunne herefter (og før) nyde kolde fadøl, leveret af Nørrebro Bryghus til tonerne fra dj'en, som spillede fra kl. 20.00 til 01.00. 


Dagen derpå blev der ryddet op med stor iver og med stor deltagelse fra hele gården, efter der var blevet spist rester fra dagen før. Fra Altan.dks side skal der lyde en stor tak til Oasens gårdlaug, der gjorde en kæmpe indsats for at få inviteret en masse til festen samt stor deltagelse i forberedelserne op til festen. Tak skal der desuden lyde til resten af beboerne, som bød os indenfor med åbne arme og højt humør.


Dagen igennem dokumenterede fotograf Kim Ahm begivenhederne med sit kamera og det kom der nogle rigtig gode stemningsbilleder ud af, som du kan se hvis du klikker her.  


Det var en ekstremt positiv begivenhed hele vejen igennem og selv vejrguderne var på vores side, så gårdfesten bliver med garanti en tilbagevendende begivenhed. 


Ulrik Knudsen 
Brand Manager 
Altan.dk 

   

footer-logo-small_new.png
.

Hovedkontor

Altan.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 70 20 18
info@altan.dk

Kontor vest

Altan.dk
M. P. Bruuns Gade  43
8000 Aarhus C


70 70 20 18

info@altan.dk

Showroom

København
Gammel Kongevej 19
1610 København V

Aarhus
M. P. Bruuns Gade 43
8000 Aarhus C

Følg altan.dk

Følg altan.dk på Facebook  Følg Altan.dk på LinkedIn  Følg Altan.dk på Instagram

© Altan.dk

Vil du have en uforpligtende snak?
Lad os kontakte dig