Projekteringsansvarlig hos Altan.dk

Som projekteringsansvarlig i Altan.dk bliver du en del af en af de største afdelinger i virksomheden. Du vil have kontakt med alle dele af virksomheden, ligesom du vil være i daglig kontakt med kunder og medarbejdere på kommuner i hele landet. Stillingen som projekteringsansvarlig tilbyder en spændende og varieret hverdag, med en bred berøringsflade.

Projekteringsansvarlig søges

Der er mange, som drømmer om at kunne nyde det søde altanliv, og derfor har vi fuld fart på i projekteringsafdelingen hos Altan.dk.

Der er masser af projekter som ligger og venter på os, og vi mangler derfor en bygningskonstruktør, arkitekt eller en teknisk designer til tegnestuens bearbejdning af de mange projekter.

I projekteringsteamet er vi 5 personer og din daglige arbejdsplads vil være på tegnestuen i Sorø, med mulighed for besigtigelser, møder og byggepladsbesøg efter behov, primært i københavnsområdet.

 

Faste opgaver kombineret med nye udviklingsopgaver

Jobbet er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men kan forhandles. Vi søger en kollega, som har drive og motivation til at kaste sig over følgende opgaver og ansvarsområder:

 • Projektering af altanprojekter i Revit
 • Ansvar for egen projektportefølje
 • Ansøgning om byggetilladelser og plandispensationer
 • Kontakt og koordinering med kunder, samarbejdspartnere, leverandører og kommuner
 • Vejledning og støtte til vores salgs- og produktionsafdeling
 • Udviklingsopgaver som f.eks. optimering af forretningsgange og digitalisering

 

Som projekteringsansvarlig i Altan.dk er du den kontakt som kunden møder efter indgåelse af kontrakt med os. Som projekteringsansvarlig modellerer, tegner og ansøger du om kundens altanprojekt, så vi sammen kan opfylde deres altandrømme.

Udover selve projekteringsarbejdet skal du vejlede og støtte vores salgs- og produktionsafdeling. Det kan være alt fra besigtigelse af en ny sag med en salgskonsulent til granskning af byggetekniske tegninger sammen med produktionsafdelingen. Foruden dine opgaver som sparringspartner, vil du skulle deltage i den interne brobygning mellem afdelingerne, samt have dialog med myndigheder og bygherre.
Du skal kunne arbejde som en del af et team samt gå foran med en god arbejdsmoral, lyst til sparring og gode arbejdsevner.

 

Du kan lide at hjælpe dine kolleger og bidrager til sammenholdet i teamet

Om du er bygningskonstruktør, arkitekt, ingeniør eller teknisktegner er ikke så vigtigt, men det er vigtigt, at du har erfaring med at tegne i Revit, er god til at koordinere og have mange bolde i luften.

Vi søger en kollega, som

 • er en teamplayer
 • har lyst til at dele ud af sine kompetencer og erfaring
 • er fleksibel
 • er struktureret og systematisk
 • er grundig og detaljeorienteret
 • har godt humør

 

I Altan.dk tilbyder vi

Hos Altan.dk bliver du en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi tilbyder:

 • Pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Frokostordning
 • Aktiv personaleforening og diverse sociale arrangementer
 • Moderne kontor i naturskønne omgivelser

Med 30 års erfaring er Altan.dk Danmarks førende altanvirksomhed til stede i både øst og vest. Virksomheden består af ca. 100 engagerede medarbejdere fordelt i Sorø, København og Aarhus. Vi er med til at skabe det gode liv i byen med altaner til glæde for vores mange kunder.

 

Sådan søger du jobbet

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projekteringsdirektør Mette Christensen på telefon +45 60 11 57 82.

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående beskrivelse, og har du lyst til at blive vores nye kollega, så upload dit CV og en motiveret ansøgning HER.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale og afslutter rekrutteringsforløbet, når den rette kandidat er fundet. Stillingsopslaget deaktiveres, når vi mener, at vi har de rette ansøgere. Søg derfor hurtigst muligt – vi ser frem til at høre fra dig.

 

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex her.

 

Vores behandling af persondata ved rekruttering

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.