Er du en erfaren altanmontør?

Er du en dygtig håndværker og klar til at yde en høj service for vores altankunder? Vi har travlt og søger derfor nye montører.

Alle stillinger er besat pt., men vi hører altid gerne fra dygtige og ambitiøse altanmontører.

Hvorfor skal du søge jobbet som altanmontør hos Altan.dk?

Det skal du hvis:

  • Du ønsker at styre din egen hverdag – læse tegninger, bestille materialer, styre tidsplanen, holde byggemøder med bygherre osv..
  • Tidligere har monteret altaner og nyder alsidigheden ved arbejdet
  • Du har mod på at arbejde på akkord og dermed mulighed for at tjene rigtig gode penge
  • Du drømmer om at arbejde i en anderledes virksomhed, med plads til sjov og sociale aktiviteter
  • Du ønsker at arbejde i en virksomhed som tænker på sin omverden og hjælper hvor den kan, med en meget stærkt og tydelig CSR profil
  • Du vil have en varieret hverdag, hvor du kan arbejde med murerarbejde, tømrerarbejde, snedkerarbejde osv. på én og samme dag
  • Du drømmer om at være en del af Danmarks absolut førende altanfirma, hvor vi ved, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource!

I Altan.dk arbejder vi hver eneste dag for at levere den bedste oplevelse for vores kunder. Vi skal selvfølgelig først og fremmest sætte nogle flotte altaner op, men vi skal også sørge for, at hele forløbet er behageligt for kunden.
Det er altså ikke nok, at du er en dygtig håndværker. Du skal også være parat til at yde høj service til vores altankunder og være en god ambassadør for firmaet.

Så hvis du har ambitioner, ønsker at blive udfordret, interesserer dig for hvilken slags virksomhed du arbejder for og drømmer om at tjene gode penge, så send os en mail på kontakt@altan.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om stillingen

Altan.dk hovedkontor

Æblegården, Næstvedvej 60, 4180 Sorø

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.