Kom lettere op og ned

“Mine ben er friske, så hvad skal jeg bruge en elevator til? Det er jo meget sundere at tage trapperne.” Vi er enige, men måske er der alligevel grund til at overveje muligheden.

Der er mange gode grunde til at overveje elevator

Til dagligt er de fleste glade for at bruge trapperne – heldigvis. Men når man har favnen fuld af indkøbsposer eller nye møbler skal på plads, vil en elevator være en stor gevinst for alle.

Skal noget smides på loftet, skal tøjet vaskes i kælderen eller nyder man at tage maden med ud i gården, kan en elevator kan spare mange ture op og ned af trapperne.

En elevator gør det meget nemmere at komme op og ned for opgangens yngste og ældste, for klapvogne og rollatorer gør sig dårligt på trapperne. Det samme gør sig i øvrigt også gældende for cykler, kufferter, ski, babylifte, sportsudstyr, pantflasker og meget andet.

Undersøgelser viser desuden, at hver fjerde har oplevet ikke at kunne få besøg at et ældre eller gangbesværet familiemedlem fordi vedkommende ikke kan komme op ad trapperne.

Udvendig elevator i ældre ejendomme

KONTAKT OS HVIS DU VIL VIDE MERE

Vi er eksperter indenfor elevatorer

Vi har sat mange elevatorer op og vi gør det hele selv – alt fra besigtigelse og ingeniørberegninger til installering og efterfølgende service. Vi tillader at kalde os selv eksperter

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.