Nyd Din nye altan

Vi gør altid vores bedste for at aflevere et godt og solidt altanprodukt til dig. Skulle der alligevel være detaljer, som du mener vi bør kigge på, afleverer vi ligeledes en bemærkningsseddel sammen med altanen. Målet er at evt. fejl og mangler kan udbedres med det samme, og mens vi stadig er på jeres adresse.


Lykkeligvis udvikler mange bemærkningssedler sig nærmere til små historiefortællinger. Ofte bruger den nybagte altanejer denne lejlighed til at rose vores altanmontører for godt udført altanarbejde. Og enkelte gange udvikler bemærkningssedlen sig til små farvel-tegninger, fra familiens mindste. Dem er vi naturligvis ekstra glade for. 

Mock-up Altanliv x Altan
Nu begynder alt det sjove
Mock-up Altanliv x Altan2

Det gode liv i byen, på altan-liv.dk

Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie. Hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.


Alle vores produkter er nøje udvalgt til at skabe et æstetisk udtryk på altanen, der samtidig er præget af kvalitet og funktionalitet.


Udover vores bredde udvalg af møbler og altan accessories, vil vi gerne inspirere dig til, hvordan du selv kan få mere ud af din altan. Under vores inspirationsside finder du en lang række blogindlæg, der spænder fra lette sommer opskrifter til gode råd fra vores hold af grønne eksperter.


Det grønne og bæredygtige er en hjørnesten i Altan-liv, hvilket også afspejles i vores nøje udvalgte samarbejdspartnere og leverandører. I vores shop har vi forenet en lang række små virksomheder og projekter, der alle har socialt ansvar eller bæredygtighed som kernefokus i deres produkter og måde at arbejde på.


Vi håber du bliver inspireret til at nyde din altan fuldt ud og gå sommeren i møde, med de bedste forudsætninger for at nyde det gode liv i byen.Se mere

footer-logo-small_new.png
.

Hovedkontor

Altan.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 70 20 18
info@altan.dk

Kontor vest

Altan.dk
M. P. Bruuns Gade  43
8000 Aarhus C


70 70 20 18

info@altan.dk

Showroom

København
Gammel Kongevej 19
1610 København V

Aarhus
M. P. Bruuns Gade 43
8000 Aarhus C

Følg altan.dk

Følg altan.dk på Facebook  Følg Altan.dk på LinkedIn  Følg Altan.dk på Instagram

© Altan.dk

Vil du have en uforpligtende snak?
Lad os kontakte dig