Montering af altan hverdag 

Vi bliver en del af din hverdag

Et af de mest spændende tidspunkter i et altanforløb, er når din altan skal monteres. Nu er der gået mange måneder med skrivebordsarbejde og myndighedsbehandling, og endelig bliver det tid til at få det produkt, som det hele handler om.

 

Nu bliver vi for alvor en del af din hverdag, for måske skal vi være i og omkring jeres ejendom i flere uger eller måneder - afhængig af altanprojektets størrelse. Vi skal arbejde, men vi skal også sørge for, at du og din familie kommer til at opleve perioden med altanmontagen som en positiv oplevelse.

Vi flytter ind
Montering af altan flytter ind 
Montering af altan lanstbil 

Mennesker og materiel flytter ind

Det kræver lidt plads at montere altaner, og vi har derfor brug for at indrette en byggeplads. Alle elementer er gennemtænkte i forhold til at kunne levere en så effektiv byggeperiode og altanmontage som muligt.
Vi arbejder

Vi varsler løbende når vi har brug for jeres hjælp

Men ellers passer vi egentlig bare vores arbejde, så vi forstyrrer jer mindst muligt. 

For os er den største succesfaktor for en god altansag, at I kan passer jeres liv og hverdag så uforstyrret som mulig indtil i lige pludselig kan træde ud på jeres nye altan.
Montering af altan familie
Vi flytter ud

Vi elsker at få ros fra vores kunder

Når vi har afleveret den færdige altan udleverer vi bogen “Oppe og Ude” samt en rengørings- og vedligeholdelsesguide. Desuden beder vi alle vores kunder om deres umiddelbare bemærkninger til altanen og håndværkernes arbejde

Ganske ofte er der ros fra kunderne. De bemærkningssedler ang. eventuelle fejl og mangler, som vi afleverer sammen med den færdige altan, udvikler sig nemlig i mange tilfælde til små rosende breve fra kunden. Vi har samlet et lille udvalg her til højre.

footer-logo-small_new.png
.

Hovedkontor

Altan.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 70 20 18
info@altan.dk

Kontor vest

Altan.dk
M. P. Bruuns Gade  43
8000 Aarhus C


70 70 20 18

info@altan.dk

Showroom

København
Gammel Kongevej 19
1610 København V

Aarhus
M. P. Bruuns Gade 43
8000 Aarhus C

Følg altan.dk

Følg altan.dk på Facebook  Følg Altan.dk på LinkedIn  Følg Altan.dk på Instagram

© Altan.dk

Vil du have en uforpligtende snak?
Lad os kontakte dig