Elevatorsafari

Tag med os rundt på elevatorsafari, og få inspiration til dit elevatorprojekt. Vi indbygger elevatorer i byens eksisterende etageejendomme, og vi klarer alt lige fra første besigtigelse, til elevatoren kører.

Cases: Elevator i hovedtrappen

I store hovedtrapperum, typisk i herskabelige ejendomme, er der så meget plads i midten af trappen, at vi med fordel kan få plads til en elevator.

Trappeopgangen skal som hovedregel være tre meter bred, før det er en mulighed. Oftest er det nødvendigt at gøre trappeløbet en smule smallere for at elevatoren kan være der. Hvor det er muligt, udjævner vi indgangspartiet, så der skabes niveaufri adgang fra gadeplan til samtlige lejligheder.

Cases: Elevator i køkkentrappen/ bagtrappen

I køkkentrappens trapperum er der rigelig plads til at installere en elevator i den medfølgende skakt. Elevatoren skaber niveaufri adgang fra gården til alle etager.

Cases: Elevator i udvendigt tårn

I nogle ejendomme er den bedste løsning at placere en elevator i en skakt på ejendommens facade. Vi kan skabe adgang til bygningen enten direkte fra skakten eller ved at etablere gangbro, altaner eller svalegang.

Til de trætte ben, til flyttekasserne, til barnevognen, til din syge moster, til kørestolen, til det gode liv i byen

Inspiration

Gør opturen let med elevator i din opgang

Hvordan får du elevator i din ejendom?

Kontakt os for rådgivning og tilbud.

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.