Få besøg af os og hør mere om muligheden for elevator i andelsforening/ejerforeningen

Vi mødes typisk på jeres adresse, hvor I får besøg af en af vores salgskonsulenter, der er eksperter i etablering af elevatorer. På mødet gennemgår vi sammen jeres ønsker angående elevatorens størrelse, materialer, placering, med videre. Vi kender langt de fleste typer etageejendomme, og vi kender din kommunes regler og krav ved etablering af elevator. Det betyder, at det indledende møde på jeres ejendom forholdsvis hurtigt kan afklare muligheder og begrænsninger og danne grundlag for et efterfølgende tilbud.

Vi gennemgår jeres tilbud, sammen

Hos Altan.dk får du en personlig gennemgang af tilbuddet på din elevator. At forstå tilbuddet er essentielt. Vi gør meget ud af, at vi taler samme sprog. Derfor er vores tilbud udført så jordnært som muligt. Det er vigtig for os, at vi kan sidde sammen og gennemgå alle aspekter af tilbuddet, så du og din boligforening føler jer bedst muligt klædt på og klar til at tage en beslutning.

Vi kan gennemgå tilbuddet hjemme på jeres adresse eller I kan komme på besøg i vores showroom, som ligger på Gl. Kongevej 17 i København eller på Graham Bells Vej 25 i Aarhus. Her gennemgår vi tilbuddet i rolige omgivelser og så giver vi selvfølgelig kaffen.

Det er vigtigt for os, at I ved præcis hvad der er indeholdt I vores tilbud og hvad der ikke er. Det er sund fornuft at indhente flere tilbud, men det er afgørende, at I sammenligner tilbuddene på et oplyst grundlag

Der er flere løsningsmuligheder, når der skal etableres elevator i/på en etagebygning. Én af disse er i et udvendigt elevatortårn

Beboermøde om elevator i ejer- og andelsforeningen

Såfremt der i boligforeningen er behov for at gennemgå elevatorprojektet og selve tilbuddet, stiller vi gerne op til et beboermøde eller en ekstraordinær generalforsamling. Det er nemlig vigtigt for os, at alle beboere har en god forståelse og fornemmelse for det kommende elevatorprojekt i andels-/ejerforeningen.

På et beboermøde vil hele foreningen have mulighed for at stille alle former for afklarende spørgsmål til vores elevatorkonsulent. Hvis det er muligt, gennemgår vi projektet på en storskærm.

Vil du vide mere?

Læs mere om de 4 andre trin på vej mod elevator i din opgang

Mød vores eksperter

Vil I have en uforpligtende snak om muligheden for elevator? Vi kommer gerne ud til jer og besigtiger jeres ejendom, men ofte kan den indledende del sagtens klares over telefonen

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.