Fra én familievirksomhed til en anden

Hovedparten af vores elevatorer produceres på den nordspanske elevatorfabrik, IMEM, som er én af Europas største elevatorfabrikker. IMEM er et familieforetagende, som gennem de sidste tre generationer har specialiseret sig i at levere elevatorløsninger specielt tilpasset eksisterende ejendomme, hvor målene kan være lidt skæve, og hvor der ofte skal findes kreative løsninger til at få elevatorer ind i hoved- eller bagtrapper, som ikke er født med elevatorer.

Ventetiden udnyttes og vi benytter egne montører

IMEM er en topmoderne fabrik, som tester al teknik og alle komponenter inden de forlader fabrikken og bliver leveret til vores kunder i Danmark.

Mens elevatorerne bliver produceret på fabrikken i Spanien, planlægger og klargør vi byggepladsen hos jer. Der indrettes byggeplads med skur og containere, etableres byggestrøm og –vand, opsættes eventuelle stilladser, lifte og løfteudstyr mv., og eventuelle nedrivnings- og ombygningsarbejder gennemføres, så der er klar til at montere selve elevatoren, når den bliver leveret.

De fleste bygningsarbejder udføres med vores egne faste håndværkerteams og faste samarbejdspartnere på tekniske installationer mv..

Vil du vide mere?

Læs mere om de 4 andre trin på vej mod elevator i din opgang

Mød vores eksperter

Vores elevatorer bliver produceret i Spanien af IMEM, en af Europas største elevatorproducenter. Hvis du vil vide mere om elevatorerne er du mere end velkommen til at kontakte os

Søren Faebo Larsen

Relations- og forretningsudvikler

+45 60 11 57 77
sfa@altan.dk

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os