Fra én familievirksomhed til en anden

Hovedparten af vores elevatorer produceres på den nordspanske elevatorfabrik, IMEM, som er én af Europas største elevatorfabrikker. IMEM er et familieforetagende, som gennem de sidste tre generationer har specialiseret sig i at levere elevatorløsninger specielt tilpasset eksisterende ejendomme, hvor målene kan være lidt skæve, og hvor der ofte skal findes kreative løsninger til at få elevatorer ind i hoved- eller bagtrapper, som ikke er født med elevatorer.

Ventetiden udnyttes og vi benytter egne montører

IMEM er en topmoderne fabrik, som tester al teknik og alle komponenter inden de forlader fabrikken og bliver leveret til vores kunder i Danmark.

Mens elevatorerne bliver produceret på fabrikken i Spanien, planlægger og klargør vi byggepladsen hos jer. Der indrettes byggeplads med skur og containere, etableres byggestrøm og –vand, opsættes eventuelle stilladser, lifte og løfteudstyr mv., og eventuelle nedrivnings- og ombygningsarbejder gennemføres, så der er klar til at montere selve elevatoren, når den bliver leveret.

De fleste bygningsarbejder udføres med vores egne faste håndværkerteams og faste samarbejdspartnere på tekniske installationer mv..

Læs om 3 gode grunde til at investere i elevator

En elevator i ejendommen vil komme alle til gode. Lige fra børnefamilien med klapvogne, børn på armen og indkøbsposer til de ældre eller andre som kan være dårligt gående – og så er der også rigtig god økonomisk fornuft i det!

Vil du vide mere?

Læs mere om de 4 andre trin på vej mod elevator i din opgang

Mød vores eksperter

Vores elevatorer bliver produceret i Spanien af IMEM, en af Europas største elevatorproducenter. Hvis du vil vide mere om elevatorerne er du mere end velkommen til at kontakte os

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.