Elevatoren er klar til brug

Tekniske anlæg som elevatorer kræver en grundig gennemgang inden de ”gives fri” og overdrages til brugerne. Vi gennemfører testkørsler og fejlfinding, og sikrer os, at alt er som det skal være før vi indkalder myndighederne til at udstede den endelige ibrugtagningstilladelse, som er jeres garanti for at elevatoren er sikker og korrekt installeret.

I den første tid efter ibrugtagningen kan der imidlertid ofte skulle foretages mindre justeringer og finindstillinger – det sørger vi naturligvis også for.

Elevatorer kræver service og vedligeholdelse

Elevatorer er pålagt regler om lovpligtige eftersyn fire til seks gange om året afhængig af elevatorens anvendelse.

Når vi afleverer og overdrager den færdige elevator til jeres ejendom, har vi altid inkluderet lovpligtige eftersyn og lettere smøring af elevatoren det første år. Herefter kan aftalen forlænges med os eller I kan vælge en anden serviceoperatør.

I visse elevatorprojekter, hvor der, af flugtvejshensyn, er blevet monteret sprinkleranlæg i eksempelvis hovedtrapper, skal disse anlæg ligeledes serviceres og efterses regelmæssigt. Og det kræver på samme måde en fast serviceaftale og instruktion af en kontaktperson i jeres ejendom.

Vi informerer og vejleder jer om service og drift af jeres elevator undervejs, og hjælper jer godt på vej til livet med en elevator i jeres ejendom.

EFTERSERVICE

Læs mere om vores efterservice af jeres elevator

Elevatorer er pålagt regler om lovpligtige eftersyn fire til seks gange om året afhængig af elevatorens anvendelse – lad os give et tilbud på efterservice af jeres elevator

Vil du vide mere?

Læs mere om de 4 andre trin på vej mod elevator i din opgang

Mød vores eksperter

Når elevatoren er færdigmonteret, skal den serviceres efterfølgende. Vi kan tilbyde en serviceaftale, som vi med glæde fortæller om

Kurt Andersen

Afdelingsleder elevator

+45 60 11 57 83
ka@altan.dk

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os