Elevator i hovedtrappen

I store hovedtrapperum, typisk i herskabelige ejendomme, er der så meget plads i midten af trappen, at vi med fordel kan få plads til en elevator.

Elevator i hovedtrappen

Trappeopgangen skal som hovedregel være tre meter bred, før det er en mulighed. Oftest er det nødvendigt at gøre trappeløbet en smule smallere for at elevatoren kan være der. Hvor det er muligt, udjævner vi indgangspartiet, så der skabes niveaufri adgang fra gadeplan til samtlige lejligheder.

Et elevatorprojekt i hovedtrappen inkluderer:

  • Elevator i medfølgende skakt i glas indbygges i midten af trappen.
  • Hvis durchsichten i midten af trappen ikke er bred nok, gøres den eksisterende trappe smallere.
  • Elevatoren kan betjene alle etager i bygningen fra kælder til loft.
  • Trappe og gelænder genetableres og males.

Kan det lade sig gøre hos os?

Vi kommer gerne ud og besigtiger jeres hovedtrappe for at afklare, om det kan lade sig gøre at indbygge en elevator, og hvad det kommer til at koste. Ring på 70 40 09 32 eller skriv til os.

De 5 trin til ny elevator

Når du indgår aftale med Altan.dk om at levere en udvendig elevator, er der 5 procestrin som vi skal igennem. Læs mere om dem her

01. Rådgivning og tilbud

02. Elevator projektering

03. Elevatoren produceres

04. Elevatormontage

05. Aflevering & service

Læs om vores andre elevatormuligheder

Elevator i bagtrappen

I køkkentrappens trapperum er der rigelig plads til at installere en elevator i den medfølgende skakt. Elevatoren skaber niveaufri adgang fra gården til alle etager.

Elevator i hovedtrappen

I store hovedtrapperum, typisk i herskabelige ejendomme, er der så meget plads i midten af trappen, at vi med fordel kan få plads til en elevator.

Udvendig elevator

I nogle ejendomme er den bedste løsning at placere en elevator i en skakt på ejendommens facade. Vi kan skabe adgang til bygningen enten direkte fra skakten eller ved at etablere gangbro, altaner eller svalegang.

Vil du vide mere om muligheden for udvendig elevator?

Vi vil hellere end gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, eller hvis I har talt om muligheden for elevator i jeres forening

Ove Larsen

A-konsulent

Allan Klæstrup Vanggaard

A-konsulent

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.