Stålaltan er den elegante type – synes nogle

Rigtigt mange ønsker den klassiske altan, fordi den har glatte overflader og pæne linjer. Men også pga. trygheden ved, at den altid imødekommer kravene fra kommunen, som – især ved montering ud mod gaden – går meget op i, at altanerne matcher den byggestil, som ejendommen er holdt i. Denne type kan naturligvis også monteres på gårdsiden af byggeriet.

Arkitekter vælger ofte altaner fra S-serien

Du vil fx opleve, at rækværket på stålaltanerne kan varieres i form og størrelse, så det spiller fint sammen med ejendommen. Fx er det smukt med runde tremmer. Det er én af grundene til, at arkitekter ofte vælger denne type. Men de vælger den også pga. æstetikken: En altan i stål eller galvaniseret stål fremstår både elegant og stilren. Og så er den vedligeholdelsesfri.

Kombinér med hårdt træ og med eller uden farver

Du kan kombinere et væld af muligheder – og få din altan lakeret alt efter behov, krav eller ønsker. Altanerne i denne serie kan du få i 10 mulige farver. Men du kan også vælge din luksuriøse version med gulv og håndliste i hårdt træ, hvilket giver en varm og smuk oplevelse. Ønsker du derimod ”komposit” på gulvet og håndlisten, får du en slags kunstigt træ produceret af træspåner. Det udmærker sig også ved at være vedligeholdelsesfrit. Selve håndlisten kan du ydermere ønske enten i fladt stål eller som rundt stål.

Nyt produkt – stål i samspil med aluminium

Nu kan du også få påmonteret en ny type rækværker i aluminium, som ligner stål – men med andre fordele. Når du kombinerer de to materialer er fordelen, at vægten på din altan bliver langt lettere. De visuelle linjer er nøjagtigt de samme som i ståludgaverne. Og de kan heller ikke forgå. Et alurækværk bliver sikkert monteret på en stålbund.

 

 

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik