Jo flere I er – jo flere er I om at dele omkostningerne til altanerne. Når et altanprojekt skal gennemføres, er der en række udgifter, som er fælles; tegninger og beregninger, parkering, arbejdsplatform, etablering af byggeplads, herunder evt. hejs over tag og rådgiver/administrator samt en række andre udgifter som skal betales, uanset om der er tale om en enkelt eller 200 altaner. Så der er mange faktorer der indgår i prisen på altaner. Derfor er det altid en fordel at få så mange i foreningen med i projektet som muligt.

Til gården eller gaden?

Altaner kan leveres i flere materialer. Oftest produceres altaner der monteres på gadesiden i stål eller beton, og altaner til gården i stål eller aluminium. Stål er dyrere end aluminium, så materialevalget påvirker prisen. Det samme gør sig gældende for størrelsen. Priser på altaner på den øverste etage er højere end på de lavere etager pga. større krav til ophængning, og tagaltaner er dyrere pga. flere bygningsarbejder i taget. En økonomisk billigere løsning er franske altaner. En ny mulighed mange steder er at få en stuealtan eller evt. en trappenedgang.

Bredden af døren

Når du køber en altan, skifter vi det eksisterende vindue ud med en altandør af samme bredde. Hvis du for eksempel har et 2-fags vindue, vil det blive erstattet med en 2-fags altandør. Så jo bredere vindue, jo bredere, og dermed også dyrere, dør.

Tilvalg

Træhåndliste, trægulv, lakeret rækværk eller bundramme. Når du køber en altan, skal du tage stilling til en række tilvalgsmuligheder, der giver din nye altan den sidste finish. Jo flere tilvalg – jo dyrere altan.

Hvad koster det så?

En standardaltan på halvanden gange tre meter med en 2-fags dør koster typisk 140.000 – 160.000 kr. inkl. moms. Hvis projektet er under 8 altaner, vil prisen på altanen typisk være lidt højere.

Beløbet inkluderer hele processen hvor Altan.dk er involveret. Det vil sige at omkostninger til kommunal sagsbehandling, hvis I ønsker at tilknytte rådgiver/administrator samt evt. VVS arbejde ikke er inkluderet i entreprisen.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at vide mere om, hvad et altanprojekt vil koste i jeres ejendom, er du velkommen til at skrive til info@altan.dk eller kontakte os.

Mød vores eksperter

Vil du have en uforpligtende snak om muligheden for altaner? Vi kommer gerne ud til jer og besigtiger jeres ejendom, men ofte kan den første snak sagtens klares overtelefonen

Niels Urban

Salgschef

+45 41 37 18 22
nu@altan.dk

Asbjørn Jensen

Altan konsulent (øst)

+45 22 28 30 38
aj@altan.dk

Morten Rasmussen

Altan konsulent (vest)

+45 40 49 46 95
mr@altan.dk

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik