Bygningscoach

Som bygningscoach i Altan.dk’s elevatorafdeling, skal du vejlede og støtte vores byggeteams, som varetager alt det konstruktionsmæssige arbejde i forbindelse med etablering af elevatorer. Det kan være alt fra nedrivning af bagtrapper eller reetablering af hovedtrapper, til opbygning af udendørs elevatortårn. Foruden dine opgaver som sparringspartner for vores byggeteams, vil du skulle deltage i byggemøder med bygherre, lave tidsplaner og have det økonomiske overblik på de enkelte byggesager.

Elevatorcoach

Som elevatorcoach har du langt hen ad vejen samme opgaver som en bygningscoach, men som elevatorcoach forventes det, at du har erfaring med den tekniske del af elevatormontage. Du skal således kunne vejlede og sparre med vores elevatorteams, der installerer selve elevatoren og som varetager den tekniske indstillingen af elevatoren.

Lidt om afdelingen og forholdene

Vi er en sammentømret afdeling med 12 ansatte, som installerer elevatorer i eksisterende bygninger. Altan.dk er firstmover på området med indbygning af elevatorer i eksisterende bygninger, hvorfor der hersker en høj grad af ”pioner-stemning” i afdeling og der er således ikke langt fra tanke til handling og udvikling.

Du tilbydes fine vilkår, spændende arbejdsopgaver og gode kollegaer. Vi arbejder i teams af to og vi stiller bil på gule plader til rådighed.

Langt størstedelen af vores projekter ligger i Storkøbenhavn, men vi har også enkelte projekter i resten af landet.

Har du erfaring med elevatormontage og interesseret i at blive en del af elevatorafdelingen i Altan.dk, så kontakt Produktionschef Casper W. Jensen via mail cw@altan.dk eller på telefon +45 60111750.

Velkommen hjem til Søren Faebo Larsen

Hverdagen for en elevatorcoach er meget varierende. Læs lidt om opgaverne her

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik