Filtrering: ALLE
  • Filtrering:
  • VIS ALLE
  • Alle
  • CSR
  • Elevatorer
  • Altaner
Filtrér
Elevatorboomet er over os

"Det er børnefamilierne, som skal slæbe børn, klapvogne og indkøbsvarer op ad trapperne. De har også et stort ønske om at få gjort hverdagen lidt lettere. Og så betyder en elevator, at ældre kan blive boende i deres lejligheder længe" Tue Patursson, Bolius

Nyt fra Iværksætterskolen i Nicaragua

Som bekendt er Altan.dk meget engageret i at hjælpe rundt omkring i verden og nu er der nyt fra vores seneste projekt i Nicaragua - Mellemamerika.

Specieltdesignede altaner

Er du så heldig at bo i en ejendom med en ekstra flot udsmykket facade eller med facader, som stiller særlige krav? Så har du måske også myndighedernes ekstra bevågenhed, når du ønsker at udvide med en ny altan

Stålaltaner

Ønsker du dig en klassisk, stilren altan? Så skal du vælge vores S-serie. Denne altan er den mest benyttede altantype i Danmark og nogle steder kræver myndigheder faktisk, at altanen er lavet af netop stål.

Aluminiumsaltaner

Søger du en designløsning, som har et mere industrielt look end stål, skal du vælge aluminium. A-serien er også en mere omkostningsbevidst løsning. Med andre ord er det en billig altan set i forhold til vores andre typer i hhv. stål og så de mere specialproducerede løsninger.

Udeliv og elevatorer gør livet i byen bedre

Altaner og elevatorer i eksisterende ejendomme skaber lys og nemmere tilgængelighed. På Østerbro er vi blandt andet i fuld gang med spændende projekter på Lipkesgade og Stockholmsgade.

Altan.dk søger byggeledere til elevatorafdeling

Vi har fuld fart på i elevatorafdelingen hos Altan.dk. Der er masser af projekter som ligger og venter på os og vi mangler derfor et par nye coaches/byggeledere. Nærmere bestemt mangler vi 2 bygningscoaches og 1 elevator coach.

Altan.dk henter topnavn tilbage for at sætte turbo på elevator-forretning

Danmarks største altanfirma, Altan.dk, ser stort potentiale i at udvide sin elevator-forretning og henter derfor profil hjem for at vækste forretningsbenet.

VIS FLERE ARTIKLER +
VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os om opstart af den gode altan- eller elevatorproces i din forening

Tlf. +45 70 70 20 18
TILBEHØR TIL DIT ALTANLIV

Prikken over i'et

Borde, stole, lyskæder, tæpper, skind og meget meget mere. På altan-liv.dk finder du alt hvad du skal bruge til at indrette din altan

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik