Filtrering: ALLE
  • Filtrering:
  • VIS ALLE
  • Guides
  • Alle
  • CSR
  • Elevatorer
  • Altaner
Filtrér
Eleverne arbjeder i marken
Nyt fra Casa Capasa - skolen er i gang

I starten af marts begyndte det første hold af unge håbefulde elever på vores Iværksætterskole i Nicaragua, Casa Capasa. I den forbindelse var vores CSR ambassadør og ejer af Altan.dk, Peter Knudsen, på besøg på skolen.

Elevator i bagtrappen giver liv på tagterrassen

En andelsboligforening på Lipkesgade er godt i gang med at modernisere deres gamle ejendom fra 1890 med elevatorer og altaner, så komforten øges og adgangen til den 10 år gamle tagterrasse gøres nemmere.

Altan.dk fortsætter arbejdet med respekt for kunder og anbefalinger

I Altan.dk følger vi udviklingen omkring Corona nøje. Vi er meget opmærksomme på hele tiden at tilpasse vores processer, så vi følger alle anbefalinger for at undgå smittespredning. Samtidig er det vigtigt for os at understrege, at vi "stadig er her". Vi afholder møder og monterer altaner og elevatorer - læs mere om hvordan vi gør herunder.

Altaner på Kobberhuset i Ringsted
Altaner uden for storbyen: Kobberhuset i Ringsted

"Der pudsige er jo, at jeg som barn selv boede i ejendommen med mine forældre og jeg har altid syntes, at det var en flot ejendom. Det er jo en af byens markante ejendomme - så det var meget spændende for os, da vi fik mulighed for at købe den af familien Hermansen tilbage i 90’erne," fortæller Ole Nielsen.

Fodboldbanen på Iværksætterskolen, Casa Capasa
Nyt fra Casa Capasa - Iværksætterskolens første dag

I begyndelsen af 2017 iværksatte Altan.dk byggeriet af en iværksætterskole i det mellemamerikanske land, Nicaragua. Iværksætterskolen, Casa Capasa, står nu færdig og er klar til at åbne for de første kursister.

Guide: Sådan vedligeholder du træværket på din altan

Om du er helt ny eller garvet altanejer, skal du huske at vedligeholde træværket på din altan. Træ er et levende materiale, og man kan derfor ikke forudsige præcis hvordan træet vil arte sig. Men med vedligehold og oliebehandling, kan du give træværket de bedste forudsætninger for lang levetid.

Guide: 10 gode råd til vedligeholdelse af din altan

Uanset om din altan er lavet af stål, beton eller aluminium, har vi følgende 10 gode råd til den generelle vedligeholdelse.

Guide: Sådan rengører du din altan

Ligesom med resten af dit hjem, har din altan også brug for en grundig rengøring med jævne mellemrum. Minimum en gang om året.

VIS FLERE ARTIKLER +
VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os om opstart af den gode altan- eller elevatorproces i din forening

Tlf. +45 70 70 20 18
TILBEHØR TIL DIT ALTANLIV

Prikken over i'et

Borde, stole, lyskæder, tæpper, skind og meget meget mere. På altan-liv.dk finder du alt hvad du skal bruge til at indrette din altan

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik