Filtrering: ALLE
  • Filtrering:
  • VIS ALLE
  • Guides
  • Alle
  • CSR
  • Elevatorer
  • Altaner
Filtrér
Fodboldbanen på Iværksætterskolen, Casa Capasa
Nyt fra Casa Capasa - Iværksætterskolens første dag

I begyndelsen af 2017 iværksatte Altan.dk byggeriet af en iværksætterskole i det mellemamerikanske land, Nicaragua. Iværksætterskolen, Casa Capasa, står nu færdig og er klar til at åbne for de første kursister.

Guide: Sådan vedligeholder du træværket på din altan

Om du er helt ny eller garvet altanejer, skal du huske at vedligeholde træværket på din altan. Træ er et levende materiale, og man kan derfor ikke forudsige præcis hvordan træet vil arte sig. Men med vedligehold og oliebehandling, kan du give træværket de bedste forudsætninger for lang levetid.

Guide: 10 gode råd til vedligeholdelse af din altan

Uanset om din altan er lavet af stål, beton eller aluminium, har vi følgende 10 gode råd til den generelle vedligeholdelse.

Guide: Sådan rengører du din altan

Ligesom med resten af dit hjem, har din altan også brug for en grundig rengøring med jævne mellemrum. Minimum en gang om året.

Guide: Gør din altan klar til foråret

Foråret nærmer sig med hastige skridt, og det er ved at være tid til at gøre din altan klar til sæsonen. Vi har her lavet en guide til alt hvad du skal huske, bruge og vide, når du skal gøre din altan forårsklar.

Og vinderen er...

Maler søges

Er du maler og drømmer du om at opbygge din egen afdeling i et professionelt firma, hvor service og kvalitet er en absolut top prioritet? Så skal du læse med her

Elevatorsælger søges

Altan.dk søger nu en dedikeret og passioneret salgskonsulent til det højaktuelle og stærkt vækstende marked for elevatorprojekter i eksisterende etageejendomme.

VIS FLERE ARTIKLER +
VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os om opstart af den gode altan- eller elevatorproces i din forening

Tlf. +45 70 70 20 18
TILBEHØR TIL DIT ALTANLIV

Prikken over i'et

Borde, stole, lyskæder, tæpper, skind og meget meget mere. På altan-liv.dk finder du alt hvad du skal bruge til at indrette din altan

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik