Franske altaner giver lys, luft og dejligt indeklima

En fransk altan koster kun omkring en tredjedel af prisen på en traditionel altan og er ofte det optimale valg i stuelejligheder, hvor det ikke altid er lige så attraktivt at få en almindelig altan. Derudover er der flere forhold, hvor en fransk altan er at foretrække; I indhak i indeliggende hjørner gives der ofte kun tilladelse til franske altaner samt i tilfælde hvor der er under 8 meter til modstående bygning. Derudover kan en fransk altan være den rette altan for dig, hvis du allerede har en traditionel altan i eksempelvis stue eller køkken og ønsker en mindre altan i dit soveværelse, hvor du kan lufte dyner, få mere lysindfald og bedre udluftningsmuligheder.

Du kan også opgradere til en spansk altan

Hvis du drømmer om lidt mere plads end hvad den franske altan kan byde på, kan du med fordel overveje en spansk altan. Den spanske altanudmærker sig ved, at have en mindre afsats, som kan bruges til flotte krukker og planter eller måske en lille skammel. Syd på i byer som Paris, Barcelona og Milano, er den spanske altantype meget udbredt – selv på smukke klassiske ejendomme.

Spansk altan

Overvej den spanske altan, hvis du vil have lidt mere plads

En spansk altan har, modsat en fransk altan, en lille afsats som du kan gå ud på og mærke den friske luft, selvom pladsen er trang.

Spansk altan fra Altan.dk

Skal I vælge franske altaner eller traditionelle?

Hvis I er i tvivl om hvorvidt I bør vælge franske altaner eller traditionelle, står vi klar til at rådgive og fortælle om fordele og ulemper samt dele ud af vores erfaringer med de forskellige løsninger. Både i forhold til hvad der passer til jeres bygning, men også i forhold til hvad vi mener kommunen vil give tilladelse til.

+45 70 70 20 18

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik