https://www.altan.dk/wp-content/uploads/2020/03/landingvideo_web-1.mp4
video/mp4

Skal vi mødes?

Online, på facetime eller personligt. Hos Altan.dk booker vi fortsat nye møder, ligesom resten af organisationen fungerer, næsten, som normalt. Byggetilladelser bliver udstedt og altaner/elevatorer monteret - hjulene kører rundt. Læs mere om hvordan vi forholder os til regeringens restriktioner og anbefalinger, som følge af Coronavirus udbruddet.

Skal du have ny altan?

Drømmen om altaner i ejendommen starter ofte hos en eller flere beboere. Derefter er der mange spørgsmål, som hurtigt melder sig: Hvordan gør vi? Kan vi få tilladelse til altaner? Skal vi ringe til kommunen? Kan det overhovedet lade sig gøre? Og hvad koster det? Når I indgår en aftale med Altan.dk, får I en ekstremt erfaren leverandør på jeres hold. Vi har tegnet, ansøgt og monteret titusindvis af altaner, så vi kender svaret på alle jeres spørgsmål og vi tager med glæde hånd om dem.

Skal du have ny elevator?

For mange kommer det som lidt af en overraskelse, at det er muligt at etablere elevator i deres gamle ejendom. Men det kan det i langt de fleste tilfælde. Men hvordan? Hvor kan den være? Hvor lang tid tager det og hvordan får man de rette godkendelser? Hos Altan.dk har vi alle svarerne og herunder kan du læse mere om hvilken proces I skal igennem for at få elevator i ejendommen. Altan.dk er med hele vejen.

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os om opstart af den gode altan- eller elevatorproces i din forening

Altan.dk er Danmarks største leverandør af altaner og siden 2012 har vi også været blandt de førende indenfor elevatorsalg og -montage. Vi har bl.a. fundet på muligheden for at erstatte bagtrappen med en elevator i eksisterende etagebyggeri. Kontakt os hvis du vil vide mere.

Tlf. +45 70 70 20 18
https://www.altan.dk/wp-content/uploads/2019/03/Altan.dk-baggårdsaltan.mp4
video/mp4

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik