Lago-apanas-w2
altan-nytCSR

Glenn fortæller om livet i Nicaragua

Det store arbejde med at opføre en iværksætterskole er skudt igang. Glenn Mott styrer projektet, og han er sammen med sin kone og tre børn flyttet til Nicaragua.


Vi følger udviklingen i en podcastserie, som vi kalder Iværksætterskolen i Nicaragua. Vi er nået til 5. afsnit i serien af 10 og her har Glenn og familien netop haft besøg af to kollegaer fra Altan.dk, som har været ovre for at hjælpe til med byggeprocessen. Der er sket meget på de seneste 8 måneder, hvor Altan.dk har været fast til stede på "plottet" i Nicaragua. Grundstenen er blevet lagt til Iværksætterskolen, der er blevet bygget hus til familien samt de frivillige der løbende vil besøge projektet. 


I de foreløbige 5 afsnit kan du høre om livet samt større og mindre udfordringer på selve plottet, såsom kampen med at grave brønden, enorme regnmængder og en rigtig fin beskrivelse af området. Men vi flyver også op i helikopteren og kigger på landet fra oven - om indbyggernes udfordringer og muligheder og om det smukke land generelt. Lyt med, du vil ikke blive skuffet. 

Altan.dk bygger iværksætterskole i Nicaragua

Danmarks største altanfirma lancerer nu et både nyskabende og storstilet CSR-projekt. Altan.dk vil bygge en iværksætterskole og hjælpe lokale ildsjæle til at blive selvstændige.


Altan.dk vil tilbyde en række kursustilbud, som skal forberede de lokale på, hvad der skal til og hvordan at de selv kan oprette små selvstændige virksomheder.Skolen vil blive drevet af både frivillige, lokale og forhåbentlig med hjælp fra andre virksomheder, der kan se en værdi i at sende produkter, ansatte eller andet til skolen, der ud over at gøre en forskel vil få en kæmpe oplevelse.


Altan.dk har produceret en podcast om projektet, som kan høres her til højre


Læs mere om projektet her

Lago apanás

Iværksætterskolen bliver bygget på

en landtange i den nordlige del af 

Lago Apanas.

 

Søen ligger i det bjergrige 

nordvestlige Nicaragua, og området 

er kendt for dyrkning af blandt andet 

kaffe og kakao samt en stor tradition

og ekspertise i pottemageri.

Nicaragua

Nicaragua er det største land i

Mellemamerika, men er 

samtidig det mindst tætbefolkede.


Hovedstad: Managua

Sprog: Spansk

Areal: 129.494 km2

Indbyggere: 6 millioner

BNP: 2.300 USD (nr. 128 i verden)  

2016-09-26_15h03_52

Vil du være med?

Solceller, IT-udstyr eller undervisningsmaterialer. Mange danske virksomheder har produkter, knowhow og vilje til at hjælpe andre.


Vi søger partnere, der vil være med til at gøre en forskel for unge håbefulde iværksættere i Nicaragua, og som mindre eller mellemstor dansk virksomhed har I en unik mulighed for at være med.


I kan give jeres medarbejdere en oplevelse for livet, ved at involvere dem i projektet og samtidig blive en del af et aktivt og involverende CSR-netværk af danske virksomheder.


Kontakt os gerne til en uforpligtende snak, hvis I er interesseret i at bidrage til projektet.

Peter csr

Glenn csr

Peter Knudsen
CSR-ambassadør 

Peter Knudsen grundlagde Altan.dk i 1994 under navnet Ringsted Bygningsentreprise. Peter trådte i september 2016 tilbage som direktør og fungerer i dag som CSR-ambassadør i Altan.dk.

Tlf. 41 37 18 33
jpk@altan.dk 

Glenn Mott
CSR Manager / Projektleder

Glenn Mott har tidligere drevet store udviklingsprojekter i Zambia og Venezuela. Glenn flytter i januar 2017 til Nicaragua med sin familie for at lede Altan.dk's nye CSR-projekt.

Tlf. 42 34 18 05
 gm@altan.dk

footer-logo-small_new.png
.

Hovedkontor

Altan.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 70 20 18
info@altan.dk

Kontor vest

Altan.dk
M. P. Bruuns Gade  43
8000 Aarhus C


70 70 20 18

info@altan.dk

Showroom

København
Gammel Kongevej 19
1610 København V

Aarhus
M. P. Bruuns Gade 43
8000 Aarhus C

Følg altan .dk

Følg altan.dk på Facebook  Følg Altan.dk på LinkedIn  Følg Altan.dk på Instagram

© Altan.dk