Håndværkere bygger huler på Parnas med byens børn

Altan.dk har stået bag genopbygningen af Parnas, et gammelt traktørsted på den modsatte bred af Sorø Sø. Desværre brændte stedet ned i 1970 og har siden ikke været benyttet.

Men i 2015 genopstod stedet som Parnas Natur & Aktivitetspark, og med det helt nybyggede ParnasHuset i centrum for en lang række af nye aktiviteter på området.

I dag fungerer Parnas som et naturligt stop for soranere og gæster, der tager den skønne tur rundt om Sorø sø til fods, på cykel eller til vands. Stedet er også blevet et nyt kulturelt samlingssted for byens borgere til musik, foredrag, Sankt Hans og meget andet.

Håndværkere og skolebørn bygger huler

Senest er der blevet opført en regulær hule-by på området, til glæde for byens børn og forældre samt de mange besøgende, som hvert år lægger vejen forbi idylliske Sorø.

Altan.dk udskrev en konkurrence blandt byens syv skoler, om at tegne den flotteste hule. På baggrund af disse tegninger, kunne Altan.dks håndværkere opføre de syv huler, som de brugte deres weekender og aftener på.

Se video fra indvielsen af hulebyen på Parnas

En af de fine huler, som eleverne fra en af byens skoler har tegnet. Altan.dk montørerne har herefter bygget efter børnenes tegninger

Altan.dk's montører igang med en anden af de fine huler

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os