Farver og familierum

Hos Julia og Johan er det vigtigt, at tingene har et praktisk formål. De drømmer ikke om dyre designmøbler, men designet er alligevel vigtigt, og det skinner da også tydeligt igennem i den smagfuldt indrettede lejlighed med farver på væggene og god plads til familie, børn og gæster.

Detaljer

Hvem:
Julia Lahme, forfatter og direktør i kommunikationsbureauet Lahme, hendes mand Johan, kreativ chef og deres to børn Elias og Sofus på hhv. 12 og 9 år.

Lejlighed:
182m2 stor lejlighed på Østerbro i København.

Altantype:
SA (stål og aluminium) altanen er vores særlige altanmodel, som er en sammensætning af en stålbund og aluminiumsrækværk.

Størrelse:
5,5 kvm.

Stuen som grænser op til familien nye altan, er yndlingsrummet. I mangel af bedre navn, kalder de den for altanstuen.

Hvordan vil du beskrive stilen i dit hjem?

Jeg tror, man kan kalde det for børnefamilie-kaos møder boheme og travlt liv. Vi er en familie med mange projekter, mange gæster og meget liv i hjemmet. Det betyder, at alt kan bruges, og der er ikke møbler, vi på den måde er ømme over. Vi har ingen designermøbler og ingen dyre arvestykker. Til gengæld masser af farver og masser af steder, man kan være sammen.

Hvad har været vigtigt for dig i indretningen?

At man kan se, det er os, der bor her, og at vi selv og andre føler sig hjemme og velkomne, når de træder ind ad døren.

Hvad er du inspireret af?

Farver, stemninger og følelser, men også andre mennesker, og så en stil, som måske er sådan lidt 70-erne møder 50-erne agtigt: Bløde former, fuld knald på farverne og hjemligt.

Hvilket rum holder du mest af?

Vores altanrum! Vi mangler stadig at finde ud af, hvad vi skal kalde det, men den stue vi simpelthen har indrettet, så den hænger bedst muligt sammen med altanen. Vi har glædet os i årevis til at få det uderum og til at finde en måde, det kunne hænge sammen med lejligheden på. Og det, synes jeg faktisk, er lykkes.

70'erne møder 50'erne i herskabslejligheden på Østerbro

I familiens altanstue kan man nyde altanens lys og luft på dage hvor det ikke er altanvejr og stadig få fornemmelsen af at være ude
De franske altaner giver lys og luft. Bemærk at rækværket sidder inde, så dørene kan åbnes udad. De franske altaner var der på forhånd.
Det smukke tapet givet rummet en fantastisk stemning
I altanstuen hænger ikoner som bl.a. Elvis, Marvin Gaye og Tupac Shakur
Hvad betyder din altan for dit liv i byen?

Lejligheden er totalt forandret, og det er vores liv i byen også. Det der med at få noget luft og være udenfor, samtidig med man stadig er hjemme. Det giver ro, men også følelsen af faktisk at få det bedste ud af byen.

Hvordan og hvornår bruger du altanen?

Jeg bruger altanen som en ekstra stue. Til at arbejde på, til at slappe af, snakke, drikke kaffe, et glas vin og til bare at stille mig derud og trække vejret.

Hvordan har du indrettet den og hvorfor?

Altanen er indrettet som en stue. Med mulighed for at læne sig tilbage og med mulighed for, at vi kan sidde derude og spise alle fire. Derudover har vi fået et fantastisk bord med et varmelegeme i, så vi kan holde varmen og sidde udenfor hele vinteren, og det synes jeg virkeligt også er skønt. Så jeg regner faktisk ikke med, at der er et tidspunkt på året, hvor vi ikke kommer til at bruge altanen.

Hvad er dit næste boligkøb til hjemmet?

Lige nu føler jeg faktisk for første gang, at jeg ikke mangler noget. Ud over masser af planter til altanen. Flere altankasser og flere planter, som kan give det ekstra grønne hele vinteren.

Julia vil bruge altanen året rundt og det bliver muligt med hendes nye varmebord

SA (stål og aluminium) altanen er vores særlige altanmodel, som er en sammensætning af en stålbund og aluminiumsrækværk.
Altanen er indrettet så den både kan bruges til at spise middag og sidde og slappe af
Med varmebordet fra altanliv.dk, kan Julia og familien bruge altanen året rundt.

Shop stilen

Hvis du er blevet inspireret at Julia’s altan, kan du finde det meste på Altanliv.dk

Drømmer du også om altan? Kontakt vores eksperter.

Niels Urban

Salgschef

+45 41 37 18 22
nu@altan.dk

Allan Klæstrup Vanggaard fra Altan.dk
Allan Klæstrup Vanggaard

A-konsulent

60115767
av@altan.dk

Thomas Dalkær

A-konsulent

+45 22 28 30 95
td@altan.dk

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os