Mette Christensen har i Vordingborg Kommune indgået i ledelsen af Byg, Land og Miljø. Her har hun haft det faglige og personalemæssige ansvar for byggesagsområdet, BBR og ejendomsskat samt GIS og digitalisering. Der er ingen tvivl om, at den vigtige projekteringsafdelingen vil blive styrket, med tilføjelsen af Mette’s store erfaring og mange kompetencer, på et område, som er så vigtigt for os.

– Mette passer perfekt ind hos os. Vi løser ofte vores opgave i området mellem borgere, der ønsker sig en altan, og en kommune, der skal give tilladelsen til at opføre den. Mette kommer med solid erfaring fra det kommunale system og kan I den grad styrke vores dialog, i forhold til de mange kommuner, vi samarbejder med. Desuden har hun stærke faglige og tekniske kompetencer, som også vil komme vores kunder til gode, siger vores direktør Casper Gorm Knudsen.

Selv siger Mette følgende om hendes forventninger til den nye stilling, på den anden side at skrivebordet:

– Jeg har i mange år arbejdet i det kommunale system. Nu glæder jeg mig til at prøve kræfter med den virkelighed, som er uden for det kommunale system. Jeg er sikker på, at det er en fordel for Altan.dk, at de nu får en medarbejder med førstehåndsindsigt i den kommunale verden til at styrke processerne.

Mette er uddannet civilingeniør indenfor byggeri fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU).

Mette Christensen

Projekteringschef

60115782
mec@altan.dk

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os