Renovering af elevator 

Ligesom de fleste andre ting, der bruges ofte, bliver en elevator slidt med tiden. Det betyder, at mange elevatorer, særligt i gamle bygninger, er af ældre dato og forholdsvis slidt af dagligt brug. Det er helt naturligt, men det kan være en god idé at sikre sig, at elevatoren stadig fungerer, som den skal, så du giver beboerne den bedste komfort og sikkerhed. 

Det er dog ikke altid nødvendigt at udskifte elevatoren. Alt efter hvilke problemer, du oplever med din elevator, og hvor gammel elevatoren er, kan du med fordel modernisere den i stedet for at udskifte den. En renovering er den ideelle løsning, hvis elevatoren generelt stadig fungerer, men trænger til en opdatering. På den måde forlænger du elevatorens levetid og giver en bedre oplevelse for beboerne. 

 

Hvad er fordelene ved at modernisere en elevator? 

Der er mange fordele ved at modernisere en eksisterende elevator. Når vi renoverer elevatorer, sørger vi for en effektiv moderniseringsproces, som minimerer forstyrrelser for beboerne. Beboerne vil derfor få fornemmelsen af en helt ny elevator – leveret med et minimum af gener under selve renoveringen. 

 

Bedre ydelse

Når du renoverer din elevator, vil du få en elevator med en generelt bedre ydeevne. Det betyder, at du vil få en elevator, som kommer til at køre bedre og mere effektivt. Ventetiden bliver minimeret, og der vil komme færre nedbrud og driftsstop. Det betyder færre frustrationer for både beboere og besøgende, som forventer en elevator, der kører uden problemer. 

 

Lavere energiomkostninger 

Hvis du ønsker at spare penge på energiomkostninger, er en modernisering af din elevator en god idé. I længden vil renoveringen nemlig medføre, at du opnår store besparelser på energiudgifter. Samtidig vil en modernisering minimere antallet af reparationer, så du også sparer penge her i det lange løb.

 

Sikkerhed

En moderniseret af elevatoren giver større sikkerhed end en gammel elevator. Når du moderniserer din elevator, er du sikret fuld overensstemmelse med aktuelle standarder og bestemmelser ift. tilgængelighed og sikkerhed. 

 

Nyt design

En ny elevator fungerer ikke blot bedre – den ser også bedre ud. En flot elevator forbedrer oplevelsen for både beboere og besøgende, og det giver et indtryk af højere sikkerhed, når alt ser nyt og velfungerende ud. Vi har også mulighed for at installere brede døre, som både ser flotte ud og gør hverdagen nemmere for mennesker, der bruger kørestole, klapvogne eller ifm. en flytning. 

 

Modernisering eller udskiftning af elevator

Hos Altan.dk er vi eksperter i elevatorer. Vi tilbyder både modernisering og komplet udskiftning af elevatorer, så du kan finde den løsning, der passer bedst til dine behov. 

Vores arbejde starter med en professionel gennemgang og inspektion af din elevator. På den måde kan vi sikre dig den bedste og mest prisvenlige løsning, som samtidig tager hensyn til dine behov. 

Kontakt os for en snak om dine muligheder. 

 

Har din bygning ingen elevator?

Hos Altan.dk har vi også specialiseret os i at indbygge elevatorer i byens ældre etageejendomme, som ikke før har haft elevator. Vi kan etablere elevator på tre forskellige måder, alt efter hvad der passer til den givne bygning. Elevatoren kan enten opsættes i forbindelse med bygningens eksisterende hovedtrappe, bagtrappe eller som udvendigt elevatortårn.

Læs mere om vores elevatorløsninger her. 

Når vi indbygger en elevator, tilbyder vi samtidig en løbende serviceaftale. Aftalen inkluderer blandt andet de lovpligtige sikkerhedseftersyn, drift af alarmtelefon, samt smøring og justering af elevatoren.

Læs mere om vores elevatorservice her. 

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os