Jysk afdeling i stor udvikling

Vores jyske afdeling har efterhånden en del år på bagen og har således været en god og stabil afdeling i en årrække. De seneste år har vi imidlertidig opprioriteret afdelingen yderligere med en styrket salgsafdeling og senest har vi åbnet et showroom i Aalborg, på en særdeles attraktiv beliggenhed, nemlig Boulevarden 33. Satsningen har givet pote og nu skal vi bruge flere dygtige montører til at montere de solgte altaner.

Som montør i Altan.dk’s jyske afdeling kan du forvente at skulle arbejde i hele Jylland, dog primært i Århus og Aalborg.

Det er et krav at du har kørekort til bil og gerne også til truck. Derudover vil det være en fordel, hvis du er uddannet tømrer eller murer og så skal du trives med at arbejde selvstændigt. I Altan.dk arbejder vi med selvstyrende teams, hvor teams af to montører selv styrer deres projekter, bestiller materialer og i det hele taget planlægger arbejdet på egen hånd.

Som montør er du dog på ingen måde overladt til dig selv. I stedet for den klassiske byggeleder, arbejder vi med byggecoaches som selv er tidligere montører, der kan hjælpe og vejlede ved behov.

Hvorfor skal du søge jobbet som altanmontør hos Altan.dk?

Det skal du hvis:

  • Du ønsker at styre din egen hverdag – læse tegninger, bestille materialer, styre tidsplanen, holde byggemøder med bygherre osv..
  • Du har mod på at arbejde på akkord og dermed mulighed for at tjene rigtig gode penge
  • Du drømmer om at arbejde i en anderledes virksomhed med plads til sjov og sociale aktiviteter
  • Du ønsker at arbejde i en virksomhed der tænker på sin omverden og hjælper hvor den kan med en meget stærkt og tydelig CSR profil
  • Du vil have en varieret hverdag, hvor du kan arbejde med murerarbejde, tømrerarbejde, snedkerarbejde osv. på én og samme dag
  • Du drømmer om at være en del af Danmarks absolut førende altanfirma, hvor vi ved, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource!

I Altan.dk arbejder vi hver eneste dag for at levere den bedst mulige oplevelse for vores kunder. Vi skal selvfølgelig først og fremmest sætte nogle flotte altaner op, men vi skal også sørge for, at hele forløbet er behageligt for kunden.

Det er altså ikke nok, at du er en dygtig håndværker. Du skal også være parat til at yde høj service til vores altankunder og være en god ambassadør for firmaet.

Så hvis du har ambitioner, ønsker at blive udfordret, interesserer dig for hvilken slags virksomhed du arbejder for og drømmer om at tjene gode penge, så send en mail til vores afdelingsleder, Dan, på dm@altan.dk og fortæl lidt om dig selv, eller ring på 51178603.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Altanhåndliste fra Altan.dk

Vi vil levere kvalitet ned i mindste detalje

Dedikation er et af nøgleordene for vores medarbejdere. Vi vil aflevere et perfekt resultat, hver gang

Mød vores eksperter

Vi leder altid efter dygtige medarbejdere med høje ambitioner. Er det dig? Så send os en mail eller giv os et kald.

Dan Metzdorff

Afdelingsleder (vest)

+45 51 17 86 03
dm@altan.dk

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os