Det er nemmere at få elevator, end du tror - og det kan betale sig

I en undersøgelse, som YouGov har lavet for Politiken, svarer 75% at en elevator vil være den vigtigste installation, hvis de skal blive boende i deres lejlighed. Der er dog også 52%, der tror, at det vil være en stor eller meget stor udfordring, at planlægge og gennemføre et elevatorprojekt.

I en undersøgelse, som YouGov har lavet for Politiken, svarer 75% at en elevator vil være den vigtigste installation, hvis de skal blive boende i deres lejlighed. Der er dog også 52%, der tror, at det vil være en stor eller meget stor udfordring, at planlægge og gennemføre et elevatorprojekt. 44% tror desuden, at det bliver dyrt, ligesom at 10% ikke mener, at det kan betale sig.

500.000 - 1.000.000 kr. værdiforøgelse

Et elevatorprojekt er hverken billigt eller simpelt at gennemføre, men med en erfaren leverandør til at tage hånd om det meste, vil det oftest være en yderst attraktiv investering – i livskvalitet såvel som i din lejligheds værdi. Faktisk vurderer Martin Berg fra home på Østerbro i København, at en elevator kan give en prisstigning på alt fra en halv til en hel million kr.

"Nogle kan være bange for, at det bliver dyrt (at få installeret en elevator), men generelt oplever vi, at de ejendomme som både kan tilbyde charme og på samme tid praktikalitet vil opnå en reel værdistigning. En elevator vil i mange tilfælde være til gavn for alle beboere, og ikke kun dem der bor øverst. Det kan for eksempel være, at man skal op til sit loftrum eller en tagterrasse, hvor det i disse tilfælde også vil blive nemmere. Den reelle værdistigning vil jeg vurdere kan være en værdiforøgelse alt fra en halv-til en hel million for en bolig."

Martin Berg, Home Østerbro

Læs hele undersøgelsen og analysen

Elevator monteret i udvendigt tårn på Ole Suhrs Gade i København.

Glaspartiet i elevatortårnet, samt i selve elevatoren, giver udsigt over byens tage, når man kommer op til de øverste etager.

Drømmer du om elevator i ejendommen?

Når du indgår en aftale med Altan.dk om at montere elevator i din ejendom, laver du en aftale med en totalleverandør, som klarer alt fra A til Z. Læs mere herunder om processen fra første besigtigelse til aflevering og efterservice.

01. Rådgivning og tilbud

02. Elevator projektering

03. Elevatoren produceres

04. Elevatormontage

05. Aflevering & service

ELEVATORTYPER

3 rigtig gode grunde til at få elevator

Relaterede artikler

Vil du vide mere?

Vi kommer gerne på besøg

Hvis du vil vide mere, eller have os ud og besigtige din ejendom er du velkommen til at give os et kald

Ove Larsen er elevatorkonsulent hos Altan.dk - A-konsulent i daglig tale.

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.