Altan.dk er en virksomhed i konstant udvikling, som går utrolig meget op i at skabe visuelt content på højt niveau. Vi ønsker at gå forrest i branchen, når det kommer til at skabe anderledes og nytænkende indhold, anderledes markedsføringsaktiviteter og salgsmateriale af højeste kvalitet.

Vi søger derfor en dygtig og pertentlig grafiker, med et udvidet repertoire. Foruden de klassiske grafiske discipliner, skal du være en dygtig fotograf, som både kan optage stillbilleder og video samt klippe og redigere. Det er desuden et krav, at du kan formulere dig skriftligt, på et niveau, så du kan udarbejde opslag til sociale medier på egen hånd.

Vi søger med andre ord, som minimum, en 8-armet grafisk blæksprutte, til et midlertidig vikariat for vores 10-armede.

Din dagligdag

Du kommer til at arbejde i en lille afdeling, som eneste grafiker, med vores marketingschef som nærmeste leder. Det vil være dit ansvar, i samarbejde med marketingchefen, at udvikle nyskabende indhold til vores forskellige medier, sørge for at vores markedsføringsmateriale altid er pænt og opdateret, samt overholder guidelines og deadlines. Du skal desuden, i samarbejde med marketingchefen, udtænke nye annonceformater, markedsføringsaktiviteter samt stå til rådighed for andre afdelinger, som måtte have brug for grafisk assistance.

Din daglige arbejdsplads vil være i Sorø, dog med ugentlige ture til særligt København, med henblik på interviews med kunder og medarbejdere, optagelser på byggepladser eller grafisk hjælp til vores webshop www.altanliv.dk.

Eksempler på arbejdsopgaver
  • Administration af Facebook og Instagram
  • Contentplanlægning og -produktion, herunder:
    • Tekst, billeder, video og grafisk content til opslag på sociale medier
  • Produktion af billeder og video fra referencesager (byggepladser og færdige altaner/elevatorer/projekter)
  • Grafisk produktion af trykte materialer (annoncer, bannere, brochurer o.l.)
  • Grafisk produktion af materialer til web (annoncer, bannere mm.)
  • Vedligehold af eksisterende grafisk materiale
  • Vedligehold, smårettelser og tilføjelser på hjemmesiden (altan.dk + www.altandk.se + www.platform.as)
  • Forefaldende grafisk arbejde
Færdigheder

Du er en erfaren bruger af Adobes programmer, dog primært Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro. Audition, Lightroom og AfterEffects er en fordel.

Derudover vil det være en stor fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i WordPress og Shopify  med en basisviden om HTML, CSS og JavaScript.

Idet en stor del af dine opgaver vil være at lave opslag til egne medier, er det et krav, at du er flydende i dansk skrift og tale.

Platform.as

Som en del af din stilling, skal du også løse grafiske opgaver for virksomheden Platform.as A/S. Her skal du forvente at skulle udføre den samme type opgaver. Størstedelen af din tid vil dog skulle lægges i Altan.dk.

Opstart: For at sikre en så god opstart som muligt, vil vi foretrække at du starter medio eller ultimo juni, så du kan få en god overlevering fra Louise, som du skal vikariere for.

Vi afholder løbende samtaler og ansøgningsfristen slutter den 4. juni.

Spørgsmål og ansøgninger skal sendes til Ulrik Knudsen på uk@altan.dk.

 

 

Skriv til Ulrik, hvis du vil vide mere om stillingen. Du skal ligeledes sende din ansøgning til Ulrik.

Ulrik Knudsen

Marketingchef

+45 22 28 30 36
uk@altan.dk

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os