Shop, kunder og potentiale haves; den perfekte manager søger

Altan.dk søger erfaren webshop manager, med sans for stil og indretning samt erfaring med indgåelse af leverandøraftaler (dropshipping el. almindelige), lager osv..

Om Altanliv.dk

Altanliv.dk er Altan.dk’s livsstilsunivers, som henvender sig til Altan.dk’s egne ca. 3.000 årlige altankunder, samt alle andre altanejere i Danmark.

Hvert år sættes der et sted mellem 7.000 og 10.000 nye altaner op. Derudover opføres samtlige nye beboelsesejendomme med altaner og ingen drømmer om en ”nøgen” altan. Så det årlige potentiale er enormt. Faktisk plejer vi at sige, at det svarer til, at der hvert år træder 3.000 kunder ind i butikken, som med høj sandsynlighed ønsker præcis det vi har på hylderne – de skal blot oplyses om at vi kan tilbyde det.

Foruden ovenstående tal, der viser det store potentiale for altanliv.dk, er der i disse år opstået en trend om at optimere sit udeliv, bl.a. på altanen, som bør understøtte det store potentiale.

Altanliv.dk har eksisteret i 5 år og har de seneste 3 år oplevet en markant vækst, hvorfor det nu er tid til, at finde en daglig leder, som er 100% dedikeret shoppen og som skal varetage alt fra lageroptælling og kundeservice, til at finde nye produkter til sortimentet og indgå aftaler.

Om jobbet

Jobbet som webshop manager for altanliv.dk vil være meget alsidigt. Du skal forvente at bruge et par timer om dagen på kundeservice, ligesom du skal have daglig kontakt med eksisterende leverandører – fx i forbindelse med dropshippingordrer, som skal videresendes for levering.

Altan.dk stiller høje krav til, hvilke produkter der sælges på shoppen, så det vil ligeledes være en vigtig opgave, altid, at have nye, innovative, pladsbesparende og eksklusive møbler og tilbehør på webshoppen.

Markedsføring og grafisk udvikling vil blive udviklet inhouse i Altan.dk’s marketingafdeling, på initiativ af shopmanageren. Vi står desuden overfor et markant redesign af shoppen, hvilket ligeledes vil kræve stor deltagelse af den nye shopmanager.

Foruden shoppen, råder Altan.dk over et showroom på Gl. Kongevej i København og M.P. Bruuns Gade i Århus. Her udstilles et udvalg af Altanliv’s produkter, ligesom der sælges småting. Dette er dog på nuværende tidspunkt noget ustruktureret, hvorfor en opgave vil være at opbygge et salgsunivers på de to adresser, ligesom der skal forventes faste arbejdsdage med fysisk salg og optimering (primært i København).

500 i 25

Altan.dk har for nylig lavet en ekstremt ambitiøs og gennemarbejdet strategi, hvor vi forventer at nå en omsætning på 500 mio. i 2025, fordelt på vores 3 hovedforretningsområder; altaner i Danmark, elevatorer i Danmark samt altaner og elevatorer i Sverige.

Altanliv har desuden en ikke ubetydelig plads i denne strategi, hvorfor der vil blive opstillet nogle meget klare mål og forventninger til resultater samt løbende vækst og udvikling.

Den perfekte kandidat

Du er målrettet og har et indgående kendskab til det at drive webshop. Det vil uden tvivl være en fordel, hvis du tidligere har haft din egen webshop og du skal da også anskue altanliv.dk som din egen forretning. Du har blik for indretning og interesserer dig for dette, ligesom du har teknisk formåen, så du selv kan opdatere shoppen, oprette nye produkter o.l..

Du kan skrive sælgende og inspirerende produktbeskrivelser og blogs ligesom du kan tage billeder og dered selv være en del af udarbejdelsen af markedsføringsmaterialet til vores forskellige kanaler. Du er desuden ikke bange for selv at tage ”arbejdshandskerne” på og oliere en altan, hvis vi skal lave en olieringsguide, eller besøge vores lager og lave optælling

 

Konkrete opgaver:

– Bemanding af showroom/butik i København og Århus

– Trendspotting/nye varer

– Opdatering af produkter på webshop

– Forslag til optimering af shop features

– Aftaleindgåelse med lager, leverandører osv..

– Økonomiopfølgning

– Lageroptælling

– Kundeservice (opkald, mailbesvarelse, levering af varer på cykel, om nødvendigt)

– Indgåelse af samarbejder med relevante brands

– Mulighed for udvikling af egne produkter

– Prissætning af produkter

– Producere indhold til bloguniverset på altanliv.dk

– og meget mere..

 

Vi er på vej ind i den absolutte højsæson for salg af altantilbehør, men sæsonen er startet tidligt i år, med en ekstremt travl april. Vi har en forventning om en markant forbedring af sidste års resultat og har ligeledes høje forventninger til de kommende år.

 

Arbejdssted: Primært Sorø og Købehavn (enkelte dage i Århus også)

Tiltrædelse: hurtigst muligt

Frist for ansøgning: Fredag den 22. Maj

Ansøgning sendes til: uk@altan.dk

Løn: Efter kvalifikationer

 

Kontakt Ulrik Knudsen (marketingchef) på tlf. 22283036 eller uk@altan.dk

Vil du vide mere om jobbet?

Ulrik Knudsen

Marketingchef

+45 22 28 30 36
uk@altan.dk

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os