Altan.dk er Danmarks største altan- og elevatorfirma. Vi monterer omtrent 3000 altaner årligt og har erfaring fra etablering af mere end 100 elevatorprojekter. Altanmarkedet har længe været glohedt og vi har nu behov for at udvide vores 11 mand store salgsafdeling med en 12. mand/kvinde.

Jobbet som salgskonsulent indebærer kunderådgivning og salg til andels- og ejerboligforeninger mv. fra første henvendelse til endelig kontrakt. Dette omfatter bl.a.:

  • Mødeaftaler
  • Kundemøder / besigtigelser
  • Tilbudsudregning / tilbudsgivning
  • Opfølgning / præsentationer
  • Kontraktindgåelse

 

Forventninger og lidt om jobbet

Vi søger en profil med stærk salgs-, kunde- og markedsforståelse. It-færdigheder på brugerniveau. Struktureret, imødekommende, tillidsskabende og -vækkende. Initiativrig og ikke bange for at lære nyt. Løsningsorienteret og pragmatisk.

Jobbet kræver en fleksibel person, som er indstillet på ofte at være på kundebesøg, på forskudte tidspunkter, som kan imødekomme vores målgruppe, nemlig boligforeninger i primært Storkøbenhavn og Sjælland.

Vi tilbyder til gengæld en moderne arbejdsplads med meget høj grad af frihed under ansvar, alle nødvendige hjælpeværktøjer samt backup fra kolleger i en større salgsorganisation. Vores værdier om at have det sjovt, opføre os ordentligt, tjene penge og gøre tingene enkelt gennemsyrer desuden vores organisation og vores måde at gøre tingene på.

Baggrund, kendskab og interesse for boligforeninger, håndværk, byggeri eller bygningsforbedring er en stor fordel. Men om baggrunden er fra byggevareindustrien, entreprenør- eller rådgiverbranchen, ejendomshandel eller andet er ikke afgørende. Vi planlægger en grundig oplæringsperiode i produkt- og ydelsesforståelse, afvikling af kundemøder, kalkulations- og tilbudssystemer mv.

Den primære arbejdsplads er fra vores hovedkontor på Æblegården, Næstvedvej 60A, 4180 Sorø, og med stor aktivitet fra vores showroom og café på Gammel Kongevej 17-19 i København.

Læs mere om vores altanløsninger

 

Ansøgningsfrist: 20. maj 2020.

Opstart hurtigst mulig

Ansøgning og evt. spørgsmål rettes til salgschef, Niels Urban på mail: nu@altan.dk / mobil: 41 37 18 22 

———

Altan.dk er Danmarks førende virksomhed for altaner og elevatorer til de eksisterende etageejendomme. Vi har en årlig omsætning på ca. 250 mio. kr. og beskæftiger 150 medarbejdere. Vi har netop introduceret en ambitiøs vækststrategi frem mod 2025, hvor vi forventer en kraftig vækst i hele forretningen.

Altan.dk har desuden et stort CSR-engagement og vi driver således egne projekter i bl.a. Nicaragua, Zambia og Nepal. Projekter som vores medarbejdere også har mulighed for at besøge. Læs mere om vores projekter

I Altan.dk lever vi af at opfylde vores kunders altandrømme

Vil du vide mere om jobbet?

Niels Urban

Salgschef

+45 41 37 18 22
nu@altan.dk

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os