Om virksomheden og jobbet

Med snart 30 års erfaring er Altan.dk Danmarks største altanvirksomhed. Virksomheden består af ca. 150 engagerede medarbejdere, fordelt i Sorø, København, Århus & Göteborg i Sverige. Altan.dk er dedikerede til at give lejlighedsejere muligheden for at få deres eget uderum. Udover altaner, tilbyder Altan.dk også muligheden for elevatorer, som giver folk i bylivet muligheden for at forlænget livet i byen.

Vi søger nu en bygningskonstruktør eller teknisk designer, der vil indgå i Altan.dk’s projekteringsteam. Dine primære arbejdsopgaver vil være projektering i Revit og myndighedsbehandling.

Din daglige arbejdsplads vil være på tegnestuen i Sorø, med mulighed for besigtigelse, møder og byggepladsbesøg efter behov, primært i København.

Teamet er dagligt ledet af Projekteringsleder, Mette Christensen.

Hos Altan.dk arbejdes der hver dag for at omsætte kundernes ønsker og behov til konkrete altanprojekter. Der er travlt med udfordrende projekter, derfor er der behov for en kollega, som kan bidrage til at sikre en forsat høj kvalitet i projekterne.

 

Om dig
  • Du er målrettet og ønsker at udvikle dine kompetencer.
  • Du skal have gode sociale egenskaber og nyde at være en del at et fleksibelt team.
  • Du er uddannet bygningskonstruktør eller teknisk designer med 2-5 års erfaring på tegnestuen eller som rådgiver.
  • Du er rutineret bruger af Revit, og ønsker hele tiden udvikling af programmets muligheder.
  • Erfaring med myndighedsbehandling vil være en fordel, men ikke et krav
  • Du er teamplayer og har lyst til at dele ud af din erfaring og kompetencer.
  • Du taler og skriver dansk på højt niveau.

Som projekteringsansvarlig i Altan.dk’s altanafdeling, skal du vejlede og støtte vores salgs- og produktionsafdeling. Det kan være alt fra besigtigelse af en ny sag med en salgskonsulent, til granskning af byggetekniske tegninger sammen med produktionen. Foruden dine opgaver som sparringspartner, vil du skulle deltage i den interne brobygning mellem afdelingerne, dialog med myndigheder, samt med bygherre. Du skal kunne arbejde, som en del af et team og gå foran med en god arbejdsmoral og gode arbejdsevner.

 

Du tilbydes
  • Et spændende og varierende job i en respekteret entreprenørvirksomhed.
  • Et medlemskab i en familie med et afslappet og anderledes arbejdsmiljø og med en sund feedback-kultur.
  • Du tilbydes en moderne arbejdsplads, hvor man sammen med interne og eksterne samarbejdspartnere yder rådgivning indenfor et nicheforetagne.

Hos Altan.dk vil du i høj grad kunne sætte præg på din egen dagligdag og udvikling af egne kompetencer.

Lyder dette som stedet for dig, så kontakt vores Projekteringsleder, Mette Christensen, via mail: mec@altan.dk eller på telefon: +45 60 11 57 82

I Altan.dk håndterer vi hele processen, fra første besigtigelse til selve monteringen af vores kunders nye altan. Projekteringsteamet er en utrolig vigtig del af denne proces.

Specieldesignet altan fra Altan.dk

Hvis du vil være med til at opfylde folks altandrømme, tilbyder vi det perfekte job som bygningskonstruktør i vores projekteringsafdeling.

Vil du vide mere?

Kontakt Mette, hvis du vil vide mere om stillingen som projekteringsansvarlig i Altan.dk

Mette Christensen

Projekteringschef

60115782
mec@altan.dk

Processen

Læs mere om processen fra første besigtigelse til færdig altan. Projekteringsafdelingen har en vigtig andel i denne proces.

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os