Altan.dk og altan-liv.dk deler showroom i København og Aarhus

Det er de færreste mennesker, der køber en altan uden at have en mening om, hvordan den skal indrettes. Der er ingen tvivl om, at tendensen fra de inderdørs kvadratmeter, hvor indretningen er blevet mere individuel de seneste år, også rykker ud på altanen. Vi ser flere og flere tilbud til altanejerne, og et af disse tilbud hedder altan-liv.dk.

Altan.dk og altan-liv.dk samarbejder om at skabe det perfekte møbelsortiment til danske altanejere

Altan.dk er uden tvivl pionererne på det danske altanmarked. Vi har således sat altaner op på danske etageejendomme siden 1996 – længe inden det såkaldte “altan-boom” for alvor indtrådte i 2008, og som vel egentlig har raset lige siden. Med så mange år i branchen og mere en 30.000 opsatte altaner, har vi fået en del erfaringer med, hvad det egentlig er folk ønsker på deres altaner, når disse skal indrettes.

Med dette in mente har vi etableret et tæt samarbejde med altan-liv.dk, der forhandler altanmøbler og altantilbehør som fx. hyndertæpperparasoller og selvfølgelig stolebordebænke og meget mere. En af de erfaringer vi har gjort os og som man også vil kunne genkende i mange af AltanLiv’s varer, er, at altanejerne efterspørger altantilbehør der er; multifunktionelt, pladsbesparende, smart og, hvis muligt, bæredygtigt.

Webshop og showroom

Ligesom det er tilfældet med så mange andre ting i dagens Danmark, foregår salget af altanertilbehør over nettet – nemlig på altan-liv.dk. En webshop hvor du kan andet end “blot” handle møbler og tilbehør til din altan. Her kan du også finde inspiration i form af flotte billeder, blogindlæg og inspiration fra andre altanejere. Foruden webshoppen er altan-liv.dk repræsenteret i Altan.dk’s to showrooms i henholdvis København (Gl. Kongevej 17-19) og Aarhus (M.P. Bruuns Gade).

I København skal du gå efter det store A, hvis du vil vide mere om altaner eller opleve noget af det lækre tilbehør, som altan-liv.dk tilbyder.

I vores to A-HUSE har vi udstillet altaner, hvor vi har indrettet vores altaner med forskellige altanmøbler og -tilbehør fra altan-liv.dk webshoppen. Det giver en god fornemmelse af, hvor meget plads der egentlig er på en altan.

Åbningstider og bemandning i Altan.dk showrooms

På nuværende tidspunkt er der desværre ikke mulighed for at have en altanmøbel-ekspert til stede hver dag, ligesom der er altaneksperter i showroomet hver dag (med undtagelse af fredag). I København er der således åbent i altanmøbelafdelingen hver tirsdag og torsdag samt hver anden fredag (i ulige uger). Det er dog altid en god idé at have en aftale på forhånd, hvis du vil kigge på altanmøbler – også selvom du planlægger at komme en tirsdag eller torsdag.

I showroomet findes et udvalg af AltanLivs store sortiment, men du kan altså ikke forvente at alle møbler og tilbehør kan opleves og testes. Hvis du laver en aftale på forhånd, kan det dog aftales, at der på forhånd er bestilt en prøve hjem. Salg foregår desuden, som hovedregel, på webshoppen.

SE HVORNÅR DU KAN BESØGE OS

Åbningstider

Uanset åbningstider, anbefaler vi altid, at du har lavet en aftale på forhånd.
Hvis du er gået forgæves er du mere end velkommen til at henvende dig i vores café, Café Altanen (11 skridt herfra, Gl. Kongevej nr. 19) og så giver vi kaffen.
Altanliv og Altan.dk er uafhængige og det kan derfor ikke forventes, at Altan.dk medarbejdere kan besvare spørgsmål om altantilbehør.

Henvendelse vedr. altaner
el. elevatorer:
Mandag: 10:30 – 15.30 (8.00 – 14.00 Aarhus)
Tirsdag: 10:30 – 15.30 (8.00 – 14.30 Aarhus)
Onsdag: 10:30 – 15.30 (8.00 – 15.00 Aarhus)
Torsdag: 10:30 – 15.30 (8.00 – 15.30 Aarhus)
Fredag: LUKKET

Henvendelse vedr. altantilbehør:
Mandag: Ring for aftale (8.00 – 14.00 Aarhus)
Tirsdag: 9:30 – 15:30 (8.00 – 14.30 Aarhus)
Onsdag: Ring for aftale (8.00 – 15.00 Aarhus)
Torsdag: 9:30 – 15.30 (8.00 – 15.30 Aarhus)
Fredag lige uger: 9:30 – 15.30 (Lukket Aarhus)
Fredage ulige uger: LUKKET (Lukket Aarhus)

I Aarhus gælder

Relaterede artikler

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.