Altan.dk bygger huler til Sorø’s børn

Håndværkere fra Altan.dk og skolebørn fra Sorø har i fællesskab skabt en huleby ved PARNAS Natur & Aktivitetspak i det idylliske Sorø. Se videoen herunder og kom helt tæt på hulebyen og tankerne bag den.

I Sorø findes et smukt naturområde, som i mange år fungerede som udflugtssted for byens ”Parnas”. Parnas bruges som fællesbetegnelse for ”det bedre borgerskab”.

På området lå en flot pavillon, som dog brændte ned i 1970. Dette blev enden på Parnas, som aldrig blev bygget op igen – ikke før i 2015, hvor Peter Knudsen, direktør i Altan.dk, tog initiativ til at opføre en ny pavillon, anlægge en badestrand og meget andet.

Altan.dk håndværkere bygger huler i deres fritid

Senest er der blevet opført en regulær hule-by på området, til glæde for byens børn og forældre samt de mange besøgende, som hvert år lægger vejen forbi idylliske Sorø.

Altan.dk udskrev en konkurrence blandt byens syv skoler, om at tegne den flotteste hule. På baggrund af disse tegninger, kunne Altan.dks håndværkere opføre de syv huler, som de brugte deres weekender og aftener på.

Med i dommerpanelet, som vurderede hulerne, var bl.a. byens Borgmester, Gert Jørgensen og ejendomsmægler Pernille Sams, som vurderede hulernes æstetik.

 

Se videoen

Beboermøde om elevator i ejer- og andelsforeningen

Såfremt der i boligforeningen er behov for at gennemgå elevatorprojektet og selve tilbuddet, stiller vi gerne op til et beboermøde eller en ekstraordinær generalforsamling. Det er nemlig vigtigt for os, at alle beboere har en god forståelse og fornemmelse for det kommende elevatorprojekt i andels-/ejerforeningen.

På et beboermøde vil hele foreningen have mulighed for at stille alle former for afklarende spørgsmål til vores elevatorkonsulent. Hvis det er muligt, gennemgår vi projektet på en storskærm.

INSPIRATION

Til nye udsigter, højt til loftet, udeliv, små pauser, blå timer og grønne fingre

Mød vores eksperter

Vil du vide mere om altaner, elevatorer eller noget helt andet om vores virksomhed, er du mere end velkommen til at tage fat i os

Niels Urban

Niels Urban

Salgsdirektør

Asbjørn Jensen

Asbjørn Jensen

Altankonsulent

Relaterede artikler

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.