I Sorø findes et smukt naturområde, som i mange år fungerede som udflugtssted for byens ”Parnas”. Parnas bruges som fællesbetegnelse for ”det bedre borgerskab”.

På området lå en flot pavillon, som dog brændte ned i 1970. Dette blev enden på Parnas, som aldrig blev bygget op igen – ikke før i 2015, hvor Peter Knudsen, direktør i Altan.dk, tog initiativ til at opføre en ny pavillon, anlægge en badestrand og meget andet.

Altan.dk håndværkere bygger huler i deres fritid

Senest er der blevet opført en regulær hule-by på området, til glæde for byens børn og forældre samt de mange besøgende, som hvert år lægger vejen forbi idylliske Sorø.

Altan.dk udskrev en konkurrence blandt byens syv skoler, om at tegne den flotteste hule. På baggrund af disse tegninger, kunne Altan.dks håndværkere opføre de syv huler, som de brugte deres weekender og aftener på.

Med i dommerpanelet, som vurderede hulerne, var bl.a. byens Borgmester, Gert Jørgensen og ejendomsmægler Pernille Sams, som vurderede hulernes æstetik.

 

Se videoen

Mød vores eksperter

Vil du vide mere om altaner, elevatorer eller noget helt andet om vores virksomhed, er du mere end velkommen til at tage fat i os

Niels Urban

Salgschef

+45 41 37 18 22
nu@altan.dk

Asbjørn Jensen fra Altan.dk
Asbjørn Jensen

A-konsulent

+45 22 28 30 38
aj@altan.dk

Søren Faebo Larsen

Relations- og forretningsudvikler

+45 60 11 57 77
sfa@altan.dk

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os