ÅBEN ELEVATOR kan endelig afholdes

Trenden med at installere elevatorer i eksisterende boligetageejendomme, har for alvor bredt sig i større danske byer; og nu er et af de første projekter færdigt og klar til fremvisning.

Mød repræsentanter fra hele processen

Det er relativt nyt at installere elevatorer i de gamle bagtrapper eller i de herskabelige hovedtrapper, som findes mange steder i de større byer. Derfor er der en enorm efterspørgsel på at se 1:1-eksempler på disse løsninger og interessen for at høre mere om processen, økonomien, juraen og de praktiske forhold ifm. beslutningen og gennemførelsen af et elevatorprojekt stiger.

Søndag den 13. juni kan interesserede boligforeninger komme og se og prøve elevatorerne samt møde de aktører, som har været involveret i et projektet som vi har udført i Lipkesgade.

Udover repræsentanter fra Altan.dk, vil medlemmer af andelsforeningens bestyrelse, foreningens byggesagsadministrator samt arkitekt være tilstede og besvare spørgsmål og fortælle om projektet.

Den elevatorfaglige del krydres med lidt til ganen og til børnene – og således er tanken at gøre dette referenceprojekt til en del af søndagsudflugten for en dag.

Vi tager naturligvis hensyn til gældende Covid-19 restriktioner og tager vores forbehold, ligesom vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet, hvis vi finder det nødvendigt. Det vil være muligt at holde sig opdateret her på siden omkring hvorvidt arrangementet bliver afholdt eller ej.

De 3 elevatorer, betyder nu, at langt flere beboere i ejendommen benytter sig af den skønne tagterrasse med udsigt over hele byen

En elegant integreret "tophat" er det eneste der, udefra, afslører at den gamle trænge bagtrappe er blevet omdannet til en moderne elevator

Relaterede artikler

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.