Besøg vores A-HUSE

I vores inspirationshuse i henholdsvis Aarhus og København, er du altid velkommen til at komme forbi til en snak om altaner eller elevatorer. Her kan du se elevator- og altanmodeller i 1:1. Du kan mærke materialerne, stå på altanerne og trykke på knapperne – ja faktisk er vores elevatorer fuldt funktionsdygtige

Lad dig inspirere i vores A-HUSE

På Gl. Kongevej 17-19 i København og på M.P. Bruuns Gade 43 i Aarhus, finder du vores A-HUSE, eller inspirationshuse, som vi også kalder dem. Her afholder vi møder med kunder og kommende kunder. Vi tilbyder at man låner vores lokaler til generalforsamlinger, vi udstiller altantilbehør og vi tegner og fortæller med stor iver.

I A-HUSENE kan du opleve et udvalg af vores altanmodeller, ligesom du kan tage en tur i en af vores elevatormodeller. I København har vi faktisk en café i forbindelse med A-HUSET. Den kalder vi for Café Altanen og den er for alle. Uanset om du er interesseret i et af vores produkter, eller du blot er kaffetørstig, er du velkommen indenfor. I cafeen kan du nyde en af vores lækre håndmadder eller du kan nippe til en kop bæredygtig kaffe og du kan gøre det imens du sidder på en af vores altaner – vi har nemlig bygget cafeen op med altaner.

Tag en rundtur i A-HUSET

Klik her og tag en visuel tur rundt i Café Altanen samt i det københavnske A-HUS

Kontakt vores eksperter, hvis du vil vide mere

Vil du vide mere, eller ønsker du at holde et møde med os i et af vores A-HUSE kan du kontakte en af vores konsulenter

Asbjørn Jensen

A-konsulent

Niels Urban

Afdelingschef Øst

Thomas Barlyng

Salgs- og tilbudssupporter

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.