Cookies og Privatspolitik

Dette websted ejes af

Altan.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø


Tlf. 70 70 20 18
info@altan.dk


Hvad er Cookies?

"En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, ipad eller lignende med det formål at indhente data om brugeren."  Kilde og mere information:  http://erhvervsstyrelsen.dk/hvad-er-cookies 

En cookie er en passiv fil og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. 


Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Formål med cookies på vores website

I Altan.dk ønsker vi at værne om Jeres privatliv og skal derfor også informere jer om, hvad der sker med Jeres data. 
Altan.dk bruger cookies til at registrere færden på websitet. F.eks. hvor mange sider bliver besøgt, hvor lang tid de forskellige sider bliver besøgt og hvordan søgefunktionen bruges. Formålet er at indhente data om brugerens færden, for at forbedre brugervenligheden og funktionaliteten samt til udarbejdelse af statistik.

Ved tilmelding af nyhedsbrev og kontaktformularer, indsamler vi personlige informationer (se længere nede under 'brug af personoplysniknger').


Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout


Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives ikke til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering enten via vores kontaktformularer eller tilmelding til nyhedsbrev.


Her indsamles oplysninger om bl.a. navn, adresse, postnummer, e-mail og interesser. Sender du en ansøgning via infomailen, vil dine dokumenter blive arkiveret internt og gennemgået af  personale underlagt tavshedspligt. Alle dokumenter slettes efter 6 mdr.


Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.


Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Altan.dk, skal du rette henvendelse på info@altan.dk eller telefon 70 70 20 18. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 


Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.


Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.


Opsiger du nyhedsbrevet vil dine oplysninger blive slettet fra maillisten. Har du kontaktet Altan.dk via kontaktformularen, vil dit ønske om kontakt sendes til relevant afdeling, hvorfor du aktivt skal henvende dig til info@altan.dk for at få slettet dine kontaktoplysninger. Alt internt personale behandler kontaktoplysninger fortroligt og er underlagt tavshedspligt. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. 


Gør vi det, retter vi datoen for “senest opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.


I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.


Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. 


Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondataloven, Borgergade 28, 5. 1300 Kbh. K. Tlf. nr. 33193200

Senest opdateret Juni 2018

footer-logo-small_new.png
.

Hovedkontor

Altan.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 70 20 18
info@altan.dk

Kontor vest

Altan.dk
M. P. Bruuns Gade  43
8000 Aarhus C


70 70 20 18

info@altan.dk

Showroom

København
Gammel Kongevej 19
1610 København V

Aarhus
M. P. Bruuns Gade 43
8000 Aarhus C

Følg altan.dk

Følg altan.dk på Facebook  Følg Altan.dk på LinkedIn  Følg Altan.dk på Instagram

© Altan.dk