Hvad er din rolle i Altan.dk?

”Som elevator coach er mine opgaver mange. Grundlæggende er jeg ansvarlig for at sikre, at kvaliteten er ens på alle vores projekter – det vil sige, at vi gør brug af vores store erfaring og videndeler på tværs af organisationen. Jeg vejleder nye montører, gennemgår og reviderer vores procedurer, deltager som rådgiver på store projekter og står til rådighed hver gang, en kollega eller kunde har et spørgsmål om en konkret sag. Det er min rolle at sikre, at alt er beskrevet, og alle ved, hvad de skal gøre. Men der opstår altid uventede situationer, når man arbejder på ældre etageejendomme. Det handler om meget mere end at montere en elevator. Vi skal passe på gården og de legende børn. Vi skal varsle alle beboerne i tide, sikre at den fine belægning i gården ikke ødelægges og reparere huller i en 100 år gammel facade uden, det kan ses. Blot for at nævne et par ting”.

Hos Altan.dk arbejder montørerne i selvstændige teams. Hvorfor det?

”Det er korrekt. Vores teams består af 2 montører, der sammen dækker alle faggrænser på en elevatorsag. Qua vores meget intensive oplæring, når vi ansætter nye, kan alle planlægge, indkøbe, gennemføre møder med beboerne og udføre det nødvendige arbejde. Det har givet os og vores kunder en masse fordele. Når du uddelegerer ansvar, så løfter teamet opgaven langt mere effektivt, og det skaber motivation og glæde i hverdagen. Vi ved også, at vores kunder sætter pris på det tætte forhold, de opbygger til vores montører. De møder den samme person hver dag, og det har vist sig at være en stor fordel”.

Hvad er udbyttet af alle de anstrengelser?

”Det er vigtigt for os og vores kunder, at vores selvstyrende elevator teams kan planlægge og udføre et elevatorprojekt på egen hånd. Jeg støtter og guider, når behovet er der, men vores oplæring sikrer, at montørerne kan arbejde selvstændigt.

Hvad kan en god montør?

”En Altan.dk montør har et solidt håndværksmæssigt udgangspunkt. Og så har han den rette indstilling i forhold til det, som vi i fællesskab har lovet kunden. Det betyder alt for os, at der opstår et tillidsfuldt og gerne venskabeligt forhold mellem os og beboerne. De skal leve med os i 2-3 måneder, og vi skal leve med dem”.

Hvad kan Altan.dk gøre bedre?

”Der er hele tiden arbejde i at optimere deltaljerne. Altså enklere arbejdsgange, der giver et bedre slutprodukt. Vi har en vinderkultur, hvor vi elsker at opdage og afprøve det nye, så vi hele tiden er et skridt foran. Der er dog en ting, jeg vil fremhæve som den største udfordring. Qua vores projekteringsafdeling, er det lykkedes os, at levere hurtigere, fordi vi er i stand til at udarbejde et udførligt dokumentationsgrundlag til myndighederne. Man skal forstå, at vi i forløbet er dybt afhængige af kommunens tilladelser. Myndighederne stiller stadig højere krav, og det er præcis dem, vi arbejder på at professionalisere yderligere. Ikke alt er i vores hænder, men vi gør, hvad vi kan for, at vores kunder kan få deres elevator så hurtig som muligt”.

Læs mere om elevatorprocessen

Selve montagen er én af de 5 procestrin som et almindeligt elevatorprojekt gennemgår - de 4 andre er selve tilbudsfasen, projekteringsfasen, produktionen af elevatoren samt afleveringen

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik